pravi odabir?

Ovaj glumac mogao bi zamijeniti Bena Afflecka u ulozi Batmana

Actor Robert Pattinson poses during a photocall at the 62nd Cannes Film Festival May 19, 2009. Twenty films compete for the prestigious Palme d'Or which will be awarded on May 24. REUTERS/Regis Duvignau (FRANCE ENTERTAINMENT)
Foto: Press Association/PIXSELL
'Robert Pattinson attending The Weinstein Company's 2013 Golden Globe Awards After Party held at The Old Trader Vic's in Los Angeles, USA.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
17.05.2019.
u 20:15
Novi film o Batmanu ugledat će svijetlo dana 25. lipnja 2021. godine, a prema pisanjima Varietya, Warner Bros pregovara s Robertom Pattinsonom za glavnu ulogu.
Pogledaj originalni članak

Sljedeći film o Batmanu gledat ćemo tek u lipnju 2021. godine, a kako piše Variety u glavnoj ulozi neće biti Ben Affleck, već  Robertom Pattinsonom s kojim Warner Bros trenutno pregovara.

Pod redateljskom palicom Matta Reevesa u filmu bi Brucea Waynea trebao utjeloviti najpoznatiji vampir Edward Cullen, odnosno 33-godišnji Robert Pattinson. Variety navodi da je on najbolji izbor za ulogu Waynea i očekuje se da će Warner Bros uskoro potvrditi vijest.  Očekuje se da će predprodukcija novog filma o Batmanu krenuti već na ljeto, dok će snimanje početi u studenom. Affleck je od Reevesa preuzeo redateljske dužnosti, a nedavno je na Twitteru izjavio da je 'uzbuđen zbog novog filma i da jedva čeka vidjeti Reevesovu viziju oživljenu na velikom platnu.'

Ukoliko se potvrdi Pattinsonov angažman u filmu, on će postati drugi najmlađi glumac koji je ikada glumio Batmana na velikom platnu. Christian Bale je imao 31 godinu kada je premijerno prikazan "Batman: Početak" 2005. godine.

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli tijekom snimanja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SL
shooshko.luka
23:25 18.05.2019.

Zakucavanje posljednjeg cavla u batmanov lijes

Još iz rubrike Showbiz