OTKRIVENA TAJNA

Ova scena iz serije 'Seks i grad' bila je toliko odvratna da je nikad nisu prikazali

Foto: Promo
Seks i grad
Foto: Promo
Seks i grad
Foto: Press Association/Pixsell
Seks i grad
Foto: Press Association/PIXSELL
Seks i grad
Foto: Promo
Seks i grad
14.06.2018.
u 12:10
Autor serije Darren Star otkrio je za Vanity Fair da je jedna scena bila toliko bizarna i odvratna da su čelnici HBO-a odlučili kako je neće prikazati. Poslije se s tim složila i produkcija serije.
Pogledaj originalni članak

Dva je desetljeća prošlo od početka prikazivanja kultne serije "Seks i grad", a Mirandu, Charlotte, Samanthu i Carrie i danas vole milijuni gledatelji širom svijeta budući da se serija često reprizira na malim ekranima.

Međutim, malo ljudi zna da je jedna scena snimljena, ali nikada nije prikazana. Autor serije Darren Star otkrio je za Vanity Fair da je  bila toliko bizarna i odvratna da su čelnici HBO-a odlučili da je neće prikazati. Kasnije se s tim složila i produkcija serije.

– Scena je trebala biti prikazana u epizodi "Monogamni", u prvoj sezoni. Novi Charlottein dečko Michael tjera je na oralni seks, što ona odbija. On joj uzima glavu i gura je prema svom međunožju, a za sve to vrijeme u kadru je i njegov pas. No Charlotte ga optužuje kako je ne voli nego je samo želi iskoristiti i naglo izađe iz sobe. To je bio i kraj scene koju su gledatelji vidjeli u seriji. No, snimili smo još i scenu u kojoj se Charlotte vraća u sobu i vidi kako pas liže Michaelovo međunožje. Ne mogu vjerovati da smo uopće i pomislili to snimiti – rekao je Starr.

Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: IPA/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DI
Diesel
13:58 14.06.2018.

Hahaha,....konacno malo dobrog humora.

ME
Menjik
13:13 14.06.2018.

sve je to progresivno i pozeljno.