promjena posla

Otkrivamo gdje su danas nekad poznata ženska lica s televizija

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Josipa Pavičić
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Lana Pavić i Marko Kožul
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
ivana tomić
Foto: Luka Stanzl/PIXELL
Nensi Brlek
24.11.2018.
u 14:57
Zaštitna lica nekih tv-kuća promijenila su posao te sad rade kao spisateljice, dizajnerice nakita, glasnogovornice...
Pogledaj originalni članak

One su se povukle s telvizija iz različitih razloga, no svaka je pronašla zadovoljstvo u novim poslovnim izazovima. Gdje su sad neka poznata ženska lica s televizija?

Mirna Berend je godinama bila omiljeno tv-lice, a sad se bavi izradom nakita od poludragog kamenja. Također je predstavila liniju svojih kozmetičkih krema s kojima su prema komentarima – oduševljene mnoge žene.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Mirna Berend

Petru Nižetić pamtimo po hit emisiji „Po ure torture“ koju je vodila s prijateljicom i kumom Marijanom Batinić. Kasnije su zajedno radile i emisiju „Sexspresso“, a nakon toga Petra s posvetila blogu. Danas živi u San Franciscu i u braku je s građevinskim poduzetnikom Franom Mastelićem. U intervjuu za Gloriju prošlo ljeto rekla je da i dalje pomaže roditeljima „na daljinu“ s turističkom biznisom, pomaže i suprugu s njegovom građevinskom tvrtkom te planira upisati školu dizajna.

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Petra Nižetić

Josipa Pavičić je najprije bila pjevačica, a nakon tog je počela voditeljsku karijeru u HTV-ovoj emisiji „Glamour Caffe“, kasnije je surađivala s Novom TV u emisiji „Red Carpet“, potom je sudjelovala i u „Farmi“ te je u „In Magazinu“ imala svoju rubriku „Glamurozna kuharica“. Josipa se 2015-e povrgla dvostrukoj masektomiji zbog borbe s karcinomom dojke. Svoju borbu s bolešću opisala je u knjizi „Šest milimetara“ koju promovira diljem Hrvatske i prenoseći svoje iskustvo pomaže oboljelim ženama.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Josipa Pavičić

Lani Pavić prvi veći TV angažman bio je 2003-e u HRT-ovoj emisiji „Živi zid“, zatim je bila loto djevojka, 2006-e je prešla na Z1, a prije godinu dana na HRT-u je imala emisiju „Zdrav život“. Sa suprugom je vlasnica male produkcijske kuće, priprema doktorat te je postala članicom stranke Pametno.

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Lana Pavić i Marko Kožul
Aleksandre Mindoljević se sjećamo po angažmanu u „Dobro jutro, Hrvatdka“, a u emisiji Gorana Milića „Dobar dan“ uređivala je „Svijet psihe“. Aleksandra je otišla s televizije i sad je sveučilišna profesorica na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te je certificirana psihodramska psihoterapeutkinja.

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
Aleksandra Mindoljević

Početkom prošle godine voditeljica Ivana Tomić oprostila se od Nove TV i katzala da je nakon devet godina došlo vrijeme za nove izazove. Uskoro se doznalao da je prihvatila poslovnu ponudu HSS-a te je njezino novo radno mjesto u službi za odnose s javnoošću spomenute stranke.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
ivana tomić

Nensi Brlek je bila zaštitno lice HRT-a s kojeg je otišla 2008-e godine. Dvije godine kasnije pridružuje se timu 24 sata TV, a 2016-e prelazi na Al jazeeru. Sad predaje na studiju novinarstva na veleučilištu Vern.

Foto: Luka Stanzl/PIXELL
Nensi Brlek

Pogledajte i drugu emisiju trenerice iz 'Života na vagi' uz koju baš svatko može izgubiti kilograme. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.