Omiljeno tv lice

Oprah Winfrey s poznatim prijateljima uživa u Dubrovniku

Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/PIXSELL
20.08.2018.
u 10:05
Oprah na našoj obali odmara s najboljom prijateljicom Gayle King, modnom dizajnericom Diane von Furstenberg i počasnim predsjednikom modne kuće Valentino.
Pogledaj originalni članak

Kraljica talk showa, Oprah Winfrey s prijateljima krstari na jahti našom obalom. Njen prijatelj, počasni predsjednik modne kuće Valentino, Giancarlo Giammetti na Instagramu je objavio fotografiju s Oprah i odao na kojoj se lokaciji nalaze.

- Večer u Dubrovniku s velikom ženom koju s ponosom zovem prijateljicom - napisao je Giammetti uz fotografiju na kojoj je s Oprah na jahti. Podijelio je i nekoliko fotografija iz razgledavanja grada, ali Oprah nije bila na njima. 

 

 

 

 

 

Kako piše thedubrovniktimes.com, prije nekoliko godina se šuškalo kako je slavna voditeljica zainteresirana za kupnju nekretnine u Dubrovniku. Navodno joj je za oko bila zapela kuća u samom centru koja se prodavala za pet milijuna dolara.

S Oprah su na odmoru u Hrvatskoj i njena najbolja prijateljica Gayle King i modna dizajnerica Diane von Furstenberg. Diane je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj su prijateljice zajedno i  napisala je: Popodnevna šetnja u Hrvatskoj.  

VIDEO Hrvatice vole prirodni look

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

FR
franjo
18:59 20.08.2018.

Lipu boju dobila .