Velika pogreška

Kim komentirala tragediju u Manchesteru pa razbjesnila obožavatelje

Foto: PA/Pixsell
Kim Kardashian
Foto: DPA/PIXSELL
Kim Kardashian
Kim Kardashian
Foto: PA/Pixsell
Kim Kardashian
Foto: Instagram/Kim Kardashian
Kim Kardashian
24.05.2017.
u 09:33
Obožavatelji joj zamjeraju što je i teroristički napad na koncertu Ariane Grande iskoristila za samopromociju
Pogledaj originalni članak

Iako je okružena cijelom vojskom PR savjetnika, Kim Kardashian i dalje griješi u komunikaciji s obožavateljima i objavama na društvenim mrežama. Nakon terorističkog napada na koncertu Ariane Grande u Manchesteru, Kim je objavila nekoliko postova na Twitteru kojima je razbjesnila obožavatelje.

– Molim se za sve u Manchesteru. Ovo je zaista besmisleno i slama srce. Ne mogu ni zamisliti strah i agoniju kroz koju sada prolaze  roditelji koji traže svoju djecu. Koncerti bi trebali biti mjesto gdje se ljudi mogu zabaviti i opustiti. Zastrašujuće je ne osjećati se sigurno na ovom svijetu. Moje srce je s Arianom Grande, volim te – napisala je Kim. Uz ovaj post objavila je i fotografiju na kojoj je sa sestrom Kendall Jenner te s Hailey Baldwin i Arianom Grande na koncertu svog supruga Kanyea Westa. 

Obožavatelji su je odmah izvrijeđali i poručili su joj kako je sramotno što čak i tragediju koristi za objavljivanje svoje fotografije i da je žalosno što joj ovako tragični događaji služe za samopromociju. Kim je poslije izbrisala fotografiju, ali tim potezom napravila je samo još veću štetu i obožavatelji su joj poručili da drugi put malo bolje razmisli prije objave.

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
11:13 24.05.2017.

Mens čini da je Kim Kardashian ista kakva je bila do prije mjesec-dva i da ima slične objave cijelo vrijeme. Mens čini da je Kim Kardashian, čijom su pozadinom istom kakva je sad i nepromijenjenim mentalnim i moralnim sklopom i životnim vrijednostima, mediji bili oduševljeni do nedavno, a unazad par mjeseci kod nje navodno niš ne valja i svi su osupnuti, dakle, čini mi se da je pomislila da je dovoljno velika zvijezda da prestane medijima plaćati reket. Moš misliti, mediji stvorili, mediji će razoriti. I tak, zabavljamo se, zabavljamo...