iskreno mišljenje

Obožavatelj iz Beograda Cetinskom uputio brutalan komentar, a on mu ubrzo i odgovorio

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Obožavatelj iz Beograda Cetinskom uputio brutalan komentar, a on mu ubrzo i odgovorio
22.12.2018.
u 20:12
Tony Cetinski na svom Instagramu objavio je komentar koji mu je uputio jedan obožavatelj iz Beograda.
Pogledaj originalni članak

Tony Cetinski gotovo svakodnevno dobiva mnoštvo komplimenata i komentara na račun svojih pjesama, no jedan od njih pjevača se posebno dojmio.

Naime, ispod jedne od Tonijevih pjesama na YouTube kanalu osvanuo je komentar koji je ganuo pjevača. 

- Stvarno ima divnih komentara na našem YouTube kanalu ali kad dobijete ovako iskreno mišljenje onda se osjećate privilegirano i obvezujuće. Brutalno iskreno. Svaka čast. Zbog ovakvih momenata se isplati sve što radim - napisao je Tony na svom Instagramu uz komentar koji je primio. 

Video - Prosidba iz snova: Ovo je scena o kojoj su maštale mnoge žene, a njoj se ostvarila

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 80

DU
Deleted user
20:29 22.12.2018.

Dobar komentar i jednog i drugog. Isto tako je odličan komentar dao i Matko Jelavić prije nekoliko dana. Forsiranje "urbane" glazbe,koju sluša tek manjina i istovremeno zanemarivanje domaće glazbe,prvenstveno onih klasičnih zabavnjaka dovodi cajke i turbo u vrh slušanosti. Meni nije normalno da na HTV nema ni Severine ni Thompsona ni Duška Lokina.

PR
prajdali100
20:45 22.12.2018.

Slušaj ovo Tony, U Sarajevu dolazi tip u kafić i kaže: Mogu li dobiti kavu ? Ne možeš !!! Dobro, mogu li dobiti kafu ? Ne možeš !!! Hajde, de mogu li dobiti kahvu ? Ne možeš ba, stvarno si naporan, nema vode !

DU
Deleted user
22:50 22.12.2018.

Držimo se mi gusala tu smo pravi