Nisu oduševljeni

Objavljen je trailer za novi nastavak "Sam u kući", a publika je već sad razočarana: Ovo je parodija

Foto: Screenshot epodravina
macaulay culkin
Foto: IPA/Pixsell
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Youtube
14.10.2021.
u 22:30
Veliko NE ovom filmu, uvijek ću ostati vjerna originalu, piše u jednom od komentara na Youtubeu.
Pogledaj originalni članak

U kina u Americi 12. studenog stiže novi film iz franšize "Sam u kući" i ovaj nastavak zove se "Home Sweet Home Alone" i publika je imala priliku vidjeti i trailer za ovaj nastavak i nisu oduševljeni. Svi koji sada već svake godine u vrijeme Božića gledaju reprize nastavaka "Sam u kući" u kojima glavnu ulogu igra Macaulay Culkin razočarani su najavom ovog filma. Na YouTubeu trailer je u dva dana pregledan preko dva milijuna puta i ima 13 tisuća lajkova a čak 45 tisuća korisnika reklo je kako im se ne sviđa trailer.

 

 

- Ovo je kao kada za Božić dobijete poklon koji niste tražili, ne trebamo ga i ne sviđa nam se. Veliko NE ovom filmu, uvijek ću ostati vjerna originalu. Tužno je koliko su uništili klasik. Ovo iskreno izgleda kao parodija. Zbog ovoga ponovno želim pogledati nastavke u kojima je glumio Macaulay Culkin - dio je komentara koji su gledatelji napisali ispod objavljenog videa. Na Twitteru se o novom filmu oglasio i Culkin i napisao: - Bok svima. S obzirom na to da dobivam puno upita na ovu temu: Neću se pojaviti u novom nastavku filma 'Sam u kući'. Svima koji su uključeni želim sreću. Nije komentirao sadržaj trailera niti se izjasnio sviđa li mu se.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz