U Jelsi

Nina Badrić prijavila policiji čovjeka koji ju je uznemiravao

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Nina Badrić prijavila policiji čovjeka koji ju je uznemiravao
06.08.2013.
u 19:11
U ponedjeljak navečer Nina Badrić nastupila je na otoku Hvaru. Iako redovito nakon koncerta obožavateljima podjeli autograme i fotografira se s njima, ovaj je put odmah otišla u svoju sobu.
Pogledaj originalni članak

U ponedjeljak navečer Nina Badrić nastupila je na otoku Hvaru. Iako redovito nakon koncerta obožavateljima podjeli autograme i fotografira se s njima, ovaj je put odmah otišla u svoju sobu. Naime, pjevačicu je obožavatelj uznemiravao tijekom odmora u Jelsi pa je slučaj morala prijaviti policiji. Njezina glasnogovornica kaže da glazbenica ne može davati izjave jer je istraga o slučaju u tijeku. Nina je problema s obožavateljima imala i prije, jedan ju je čovjek pratio gotovo dvije godine.

– U ovom se poslu mogu dogoditi i neugodnosti – netko ti provali u stan, u e-mail, maltretira te telefonom, na Facebooku otvara lažne profile... ili te fizički prati. Nije ugodan osjećaj okretati se oko sebe. Ali čovjeku to ne možeš objasniti, on misli da sam njegova sudbina. Eto, što ti je ljubav – izjavila je o slučaju prije šest mjeseci Nina.

Je li riječ o istom muškarcu, ne zna se.

>>Novak Đoković uživa u čarima hrvatskih otoka

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.