Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragi gost

Novak Đoković uživa u čarima hrvatskih otoka

Nina Badrić
Instagram
17.07.2013.
u 20:03

Pjevačica Nina Badrić uživala je na festivalu Ultra Europe koji je održan i na Hvaru, a ondje je srela i poznatog tenisača Novaka Đokovića koji na Jadranu ljetuje sa svojom djevojkom

Nakon poraza u wimbledonskom finalu najbolji tenisač svijeta Novak Đoković odmara se na hrvatskoj obali. Iako srbijanski mediji gotovo otvoreno pozivaju građane Srbije da ne ljetuju u Hrvatskoj (skupo je i nije sigurno!?), Nole se oglušio na te sugestije i sa svojim muškim društvom, zasad bez djevojke Jelene Ristić, posjetio najprije Dubrovnik a ovih dana jahtom krstari hvarskim akvatorijem.

Zabave do jutra

S njim su njegovi beogradski prijatelji iz djetinjstva, kum Vuk i brat Marko, ali i poznanici iz New Yorka. Najmlađi od braće Đoković Đorđe morao je propustiti ovu uživanciju jer ovaj tjedan marljivo skuplja bodove na ITF Futuresu u Beogradu, a jučer je proslavio i 18. rođendan.

Novak se s društvom cijele noći zabavljao u klubu Carpe Diem, pila se votka Grey Goose, a ujutro su svi skupa preselili u Beach klub. Osim u noćnom životu, najbolji tenisač svijeta uživa i u plivanju, ronjenju te u drugim vodenim zabavama, kao i svi drugi mladi ljudi. Susretljivo potpisuje autograme, razgovara i fotografira se s mnogima, a i njemu je bilo drago da se malo družio i fotografirao s Ninom Badrić. Nole je istaknuo da posebno uživa u morskim specijalitetima. Veliki je ljubitelj ribe i plodova mora, a u Hrvatskoj se, kaže, ti specijaliteti najbolje pripremaju.

Na moru puni baterije

Još nekoliko dana provest će na odmoru na hrvatskoj obali, a potom odlazi u Monte Carlo gdje će se pripremati za nastavak sezone. Prvi turnir na kojemu će nastupiti bit će onaj u Montrealu od 5. do 11. kolovoza. Do kraja godine nastupit će ukupno na osam turnira na kojima brani čak 5810 ATP bodova. Zato mu je važno da na Jadranu napuni baterije.

>> 'Iz restorana odem tek kad me kuhar počasti desertom'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije