NAJVAŽNIJA OSOBA

Nina Badrić objavila emotivnu čestitku: 'Slaba na tebe oduvijek i zauvijek'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nina Badrić
27.09.2022.
u 17:50
Raširi ruke smij se iz sveg srca najbolje tek dolazi! Ponos moj i moja ljubav moja mačka nježnica i moj lav. Životovac moj sretan ti rođendan volim te najviše na Svijetu- poručila je Nina uz video s brojnim zajedničkim trenucima
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Nina Badrić (50) na svom je Instagram profilu podijelila video sa sestrom Sunčicom te obilježila poseban dan, njezin rođendan. Uz objavu Nina je napisala i dirljivu poruku te sestru nazvala ''svojom ljubavi i ponosom''.

-Nikad ti nisam ni čveger opalila, a zaslužila si ga barem nekoliko puta. Slaba na tebe oduvijek i zauvijek. Ne zato što si moja, ali si najbolja najljepša sestra na svijetu i meni potrebna u svemu. Ja sam tvoj uragan ti si moja mirna luka. Dupe i gaće država u državi. Raširi ruke smij se iz sveg srca najbolje tek dolazi! Ponos moj i moja ljubav moja mačka nježnica i moj lav. Životovac moj sretan ti rođendan volim te najviše na Svijetu - poručila je Nina uz video s brojnim zajedničkim trenucima, a pratitelji su u komentarima uputili čestitke.

''Sretan rođendan tvojoj divnoj sestri'', ''Tako ste prelijepe seke, volite se i budite jedna drugoj najčvršći oslonac'', ''Ljubav se osjeti i preko ekrana'', ''Neka joj je najsretniji'', ''Predivno, i meni je suza krenula'', ''Sve najbolje'', ''Sretan rođendan'', ''Ljepotice'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Nina je nedavno također podijelila njihovu zajedničku fotografiju, a iako je poznata po svojim glamuroznim odjevnim kombinacijama, za šetnju je odabrala ležernije izdanje. U smeđim čizmicama, trapericama, bijeloj majici i kratkom sakou, Nina je pod ruku držala sestru koja je zablistala u bijelo-sivoj kombinaciji. 

Sunčica inače sa sinom Marcom živi u Italiji, no ljeta uglavnom provode u Hrvatskoj s Ninom, a nije propustila ni sestrinu veliku proslavu 50. rođendana u Zagrebu koja je okupila brojne poznate Hrvate.

VIDEO Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla: Zvala je svakih deset minuta i urlala!

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OT
otrovnijezik
18:13 27.09.2022.

Evo je opet. Iskeširala za "torbicu" pa sada fali love.

BO
BO22A
22:19 01.10.2022.

Poruka Večernjoj Hartiji: Dosta više sa uporabom srpskog jezika(upravo sam povratio cijeli doručak nakon čitanja tog patetičnog tzv.članka.)

Avatar popajce
popajce
18:20 27.09.2022.

Nina,opet???