komentirala je

Nikolina Ristović emotivna zbog trenutačne situacije: 'Došlo je vrijeme da učimo na greškama'

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Foto: Instagram Asos
06.05.2020.
u 11:51
Nikolina Ristović fotografijama na Instagramu je pokazala kako ispija kavu u centru Zagreba za vrijeme situacije s koronavirusom i nakon potresa.
Pogledaj originalni članak

 Voditeljica Nikolina Ristović objavila je seriju fotografija i pokazala kako trenutačno izgleda ispijanje kave u centru Zagreba. 

"Još uvijek ovako izgleda kava na terasi u našem ranjenom gradu... Ali ne zadugo. Grad će još neko vrijeme ranjen i biti, strah će se u nama u podsvijesti prikriti, ali je došlo vrijeme da učimo na greškama, ne ponavljamo iste i mijenjamo obrasce koji su nam se činili normalnima. Iz svega ovoga izlazimo jači. I mi i Zagreb"

 

Ristović svakodnevno uveseljava pratitelje fotkama na društvenim mrežama, a osim inspirativnih modnih kombinacija objavljuje i slike s djecom i kućnim ljubimcem, te na svima izgleda odlično.  Ipak, nisu svi uvijek oduševljeni slikama koje objavljuje.  - Jeste li vi sestra Nevena Ciganović? - napisala je jedna pratiteljica nedavno. Htjela je, čini se, sugerirati kako Nikolina sliči na Cigija koji ne skriva da se podvrgnuo brojnim estetskim zahvatima. Nikolina je na ovo samo odgovorila: "Nevena Ciganovića bi bilo gramatički korektno. Ali pretpostavljam da previše očekujem."

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CH
che9
12:16 06.05.2020.

vrlo pametno... učimo na greškama, ne dozvolimo da nas pogodi potres ponovo...mislim djevojko.. ne pametuj