Napokon vjenčani

Konačno su pokleknuli: Mila i Ashton protekli vikend izmijenili bračne zavjete

Foto: Wenn/Pixsell
Celebrities watch the LA Lakers vs. Phoenix Suns at the Staples Center *****FILE PHOTO*** MILA KUNIS PREGNANT - REPORT Actress MILA KUNIS is reportedly expecting her first child with her new fiance ASHTON KUTCHER. Just weeks after the Black Swan beauty
Foto: Twitter
ashton kutcher
Foto: Chicago/Press Association/PIXSELL
ashton kutcher mila kunis
06.07.2015.
u 10:34
Da su u braku, počelo se nagađati još početkom godine kada je na Mila na svom Facebooku svojim fanovima zaželjela ''Sretnu novu godinu od Kutchera'' .
Pogledaj originalni članak

Mila Kunis i Ashton Kutcher službeno su postali supružnici. Glumački par u bračnu luku uplovio je proteklog vikenda na tajnoj ceremoniji, piše People

Nakon tri godine veze Ashton i Mila na vječnu ljubav zavjetovali su se pred devetomjesečnom kćeri Wyatt Isabelle najbližim članovima obitelji i bliskim prijateljima . 

Da su u braku, počelo se nagađati još početkom godine kada je na Mila na svom Facebooku svojim fanovima zaželjela ''Sretnu novu godinu od Kutchera'' . 

Nedugo nakon toga na njenoj ruci osvanuo je tajanstveni prsten koji je još više razbuktao šuškanja o vjenčanju, a gostujući u Late Late Showu kod Jamesa Cordena na voditeljev upit je li udana, glumica je odgovorila ''možda'' što su mnogi shvatili kao konačnu potvrdu braka s Ashtonom.

Ipak, ako je vjerovati američkom magazinu, svadbena ceremonija dogodila se tek ovaj vikend. Mili je ovo prvi brak, a iza Ashtona jedan propali brak s glumicom Demi Moore.

Inače, novopečeni supružnici upoznali su se na setu popularne humoristične serije ''Lude 70-te'' u kojoj su oboje glumili, a u intervjuu, koji je glumica dala u kolovozu prošle godine za magazin W, istaknula je da se upravo na setu prvi put poljubila i to s Ashtonom i ne sluteći da će joj upravo on jednog dana postati suprug.

>>Službeno je: Mila Kunis i Ashton Kutcher su zaručeni

>>Preslatka je! Poznati glumački par pokazao novorođenu kćer

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.