sjećate li je se?

Nekadašnja TV voditeljica danas je u sretnoj vezi i ima novu karijeru, a evo kako sada izgleda

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
13.02.2021.
u 15:30
Iako je ne viđamo često uvijek neumorno radi. Naime, postala je direktorica marketinga Kutjeva. Mnogi je znaju kao voditeljicu, model i novinarku, no Halilović je prije tri godina sa zaručnikom Franom Barbierijem otvorila restoran u Zagrebu te se tako okušala i u poduzetničkim vodama.
Pogledaj originalni članak

Bivša TV voditeljica Vanja Halilović(36) uvijek je izgledom privlačila zanimanje javnosti, pa čak i sada kada je u javnosti ima sve manje.

Iako je ne viđamo često uvijek neumorno radi. Naime, postala je direktorica marketinga Kutjeva.
Mnogi je znaju kao voditeljicu, model i novinarku, no Halilović je prije tri godina sa zaručnikom Franom Barbierijem otvorila restoran u Zagrebu te se tako okušala i u poduzetničkim vodama

Foto: Instagram

- Izuzetno sam sretna što ću surađivati s vrhunskim timom stručnjaka na vrlo izazovnim projektima te što ću imati priliku kreativnim i inovativnim strategijama pridonijeti razvoju, širenju i pozicioniranju vina iz portfelja vinarije Kutjevo. S obzirom na to da sam u posljednjih nekoliko godina bila uključena u projekte vrhunskog ugostiteljstva, bila sam u poziciji pratiti HoReCa trendove u Hrvatskoj i svijetu koji će mi svakako biti od pomoći pri realizaciji uspješnih rezultata - proučila je Vanja Halilović nakon preuzimanja nove pozicije.

Foto: Instagram

Inače, Vanja se ne pojavljuje često u medijima, a prošlog ljeta oduševila je fotografijama koje je snimila s HRT-ovom voditeljicom Jelenom Lešić dok su se zabavljale na Kornatima. 

Halilović je otkrila kako je sa zaručnikom Franom Barbierijem posjetila Kornate, a Jelena je na Visu vježbala u badiću na brodu.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

DU
Deleted user
16:21 13.02.2021.

Sa Ivaniševića na njegovog prijatelja . Još jedna od onih koje trebaju sponzora za sise , jahte i naslikavanja . Izvana gladac iznutra jadac .

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
16:32 13.02.2021.

voditeljice,glumice i pjevačice su najskuplje eskort dame što ne znači da sve takve,ali one kokoške koje se bore za ženska prava samo im podižu cijenu kada ih "brane" ako ih neko prokaže ili kaže što im ide

BE
berija
17:26 13.02.2021.

Ova se sigurno neće žaliti na seksualno uznemiravanje... dok god ima koristi od toga. E, da, izuzetno važna informacija; neka Jelena je u badiću vježbala na Visu. Hitno ukinuti studij novinarstva kao toksičan. Ovakvi tekstovi su dokaz da na studiju novinarstva postoji raširena mreža seksualnog iskorištavanja studentica i studenata. Kako bi drugačije osoba koja je napisala ovaj članak završila studij? Ako je spremna napisati ovo, spremna je na sve.