slavna manekenka

Naomi Campbell (51) skinula se u toples i legla na zidić: 'Pa ona je savršena'

Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Naomi se s prijateljima prošetal Dubrovnikom
Foto: PA/Pixsell
Foto: IPA/PIXSELL
Naomi Campbell
Foto: Youtube screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
16.09.2021.
u 21:58
Fotografija je skupila 120 tisuća lajkova, ali i brojne pozitivne komentare.
Pogledaj originalni članak

Jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu, supermodel Naomi Campbell pokazala je da izgleda zadivljujuće i u 51. godini, skinuvši se za potrebe snimanja kampanje za Calvin Klein. 

Manekenka je pozirala u toplesu ležeći na zidiću ispred cvijeća. Fotografija je skupila 120 tisuća lajkova, ali i brojne pozitivne komentare. 

"Svjetska", "Prekrasno", " Savršena je", "Ljepota.", pisali su joj oduševljeni pratitelji

Campbell je, osim na Twitteru, aktivna i na YouTubeu, gdje objavljuje isječke iz života, ali i surađuje s drugim poznatim youtuberima. Nedavno je u 51- godini prvi put postala majka i u emotivnoj objavi napisala koliko je majčinsto ispunjava i čini sretnom.

-  Nikad se nisam osjećala ovako kako se sada osjećam u proteklih nekoliko tjedana. Hvala ti Bože da silnoj ljubavi koju moja kćer ima. Hvala za svima za sve poruke podrške. Unatoč izazovnoj godini, zahvalna sam na ovom blagoslovu. Uskoro smo pred krajem tunela, ljubav, upornost i snaga sve izdrže - napisala je Naomi dok stoji u vrtu šarenog cvijeća.

Pretpostavlja se kako je djevojčicu usvojila. 

VIDEO>>Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.