NAVODNE PRIJETNJE

Nakon utakmice s Legijom Dinamov nogometaš proveo je noć na policiji, djevojka ispričala što se dogodilo

Foto: Instagram
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Dinamo i Rijeka sastali se u 3. kolu HT Prve lige
Foto: reuters
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Anđela Šimac
05.08.2021.
u 20:41
– Javila mi se ta Sandra Medaković iz ''Ljubav je na selu'' da je pas kod nje. No kad sam došla k njoj, nije mi htjela vratiti psa. Rekla je da pas ne glasi na mene. Normalno kad je Lirimov. Prijavila sam sve policiji, a Lirim je rekao da će to riješiti kad se vrati s utakmice jer je bio u hotelu u karanteni – rekla je Anđela Šimac
Pogledaj originalni članak

Dinamov nogometaš Lirim Kastrati (22) sinoć je odigrao odličnu utakmicu protiv Legije, a nakon toga proveo je noć na policiji, dok je njegova djevojka Anđela Šimac (24) morala odgoditi put na Ibizu. Kako pišu 24 sata, razlog je taj što im je iz dvorišta nestao doberman, četveromjesečni Sky.

Drama je počela već u 8 ujutro, kada je sinjska manekenka ustala i otišla nahraniti psa u dvorište, no nije ga našla. Zatim je na društvenim mrežama vidjela da je pas pronađen.

– Javila mi se ta Sandra Medaković iz "Ljubav je na selu" da je pas kod nje. No kad sam došla k njoj, nije mi htjela vratiti psa. Rekla je da pas ne glasi na mene. Normalno kad je Lirimov. Prijavila sam sve policiji, a Lirim je rekao da će to riješiti kad se vrati s utakmice jer je bio u hotelu u karanteni – rekla je Anđela. 

Nakon utakmice otišla je s prijateljem policajcem i Lirimom ponovno do Sandre, no ona im opet nije vratila psa. 

– Zvala je policiju jer, kako kaže, boji me se zato što sam joj prijetila. Priznajem, prijetila sam joj jer nam nije htjela vratiti psa. Optužila nas je da zanemarujemo psa. Pa on nam je praktički kao dijete. Ima svog šetača i ograđeno dvorište od 90 kvadrata – rekla je Šimac za 24 sata. Pas je na kraju vraćen, a svoju stranu priče ispričala je i Medaković. Kazala je da ga je našla taksirajući, dala mu jesti i piti i odvela ga u veterinarsku ambulantu da mu očitaju čip. Dodala je kako joj je Anđela prijetila i govorila joj da je seljanka, zbog čega ju je prijavila policiji.

– Nisam se nadala svemu tome jer sam činila dobro djelo – rekla je Sandra.

VIDEO: Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

MD
mala_domejana
23:16 05.08.2021.

"Drama je počela već u 8 ujutro, ..." Drama je imati ovakve medije.

VA
varto
00:24 06.08.2021.

Ne vjerujem da sam ovo pročitao.ne...ček...ma ne vjerujem,jel ovo večernji?

Avatar anlaser
anlaser
07:07 06.08.2021.

Anđela , nisu tebi sve na broju !" on je nama praktički kao dijete" , pas, doberman od 4 mjeseca? Zamisli kakva ljubav , kakav majčinski instinkt !?Pačoglu !