nije očekivao

Nakon tragične smrti 19-mjesečne kćerkice, poznati sportaš suočava se s novim vijestima

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
12.08.2019.
u 20:09
Godinu dana nakon što su tragično izgubili 19-mjesečnu kćerkicu Emeline, bivši skijaš Bode Miller i njegova supruga Morgan ovih dana primili su novu vijest.
Pogledaj originalni članak

Prije godinu dana bili su najtužniji roditelji na svijetu jer im se utopila 19-mjesečna kćerkica Emeline. Ovih dana bivši skijaš Bode Miller i njegova supruga Morgan primili su vijest koja će im iznova promijeniti život.

- Dobit ćemo dva sina - rekao je Bode za USA today.

Tu vijest sretni roditelji su podijelili na društvenim mrežama, a Morgan se posebno prisjetila kako je bilo teško izgubiti kćer dok je bila trudna. Priznala je pomiješane osjećaje tuge i sreće.

- Sad s radošću mogu reći da očekujem dječake blizance. Otkako sam upoznala svog muža, znam da je oduvijek htio blizance rođene na njegov rođendan. Naši blizanci dolaze 11.11., što nije daleko od njegovog rođendana koji je 10.12. Od početka ove trudnoće znam da je Emmy nekako imala svoje prste u ovom čudu - napisala je Morgan, a na Bodea se nadovezala u izjavi i priznala da je oduvijek htjela dječake blizance.

- Pitala sam Bodea misli li da ćemo ovaj put dobiti blizance, a on je rekao ne. Tad sam otišla na ultrazvuk i pokazalo se da nam dolaze blizanci - nadovezala se na Bodea.

- Blizanci! Jednojajčani blizanci. Ne mogu biti uzbuđeniji jer se širi prekrasna obitelj koju smo stvorili moja žena i ja. San se ostvaruje - napisao je Bode uzbuđeno.

Podsjetimo, prošle godine u srpnju Bode i Morgan izgubili su 19-mjesečnu djevojčicu koja se utopila u susjedovom bazenu.

- Utapanje je najčešći uzrok smrti u dobi od jedne do četiri godine. Pričamo o cijepljenju, sjedalicama u autu, organskoj hrani, vremenu pred ekranom, ali ne i o najvećem riziku za živote vaše djece - tihom ubojici. Potrebne su sekunde - napisala je tada.

Par ima 4-godišnjeg sina Nash Shana, a Miller je otac dvoje djece iz prijašnjih veza - sina Samuela (6) i kćeri Neesyn (11). Vjenčali su se 2012. godine.

 

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PR
prajdali100
23:31 12.08.2019.

Bode je kao skijaš bio neustrašiv,kod njega je bilo " ili ili"! Život ga nije mazio i zato je zaslužio sreću i brojnu obitelj.Legenda.

SO
sohnahoakasaa
23:44 12.08.2019.

Sretno gospođo i gospodine Miller. Nek Bog da vašoj obitelji još puno veselja i životne radosti.