u 80- godini života

Nakon duge i teške bolesti! Preminuo John Challis, zvijezda popularne serije 'Mućke'

Foto: PA/Pixsell
Foto: NISYND/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Mark Kaye/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
EXCLUSIVE Celebrities attend Liverpool Comic Con 2019
19.09.2021.
u 15:30
Tužnu vijest potvrdila je njegova obitelj. Challis je napustio ovaj svijet desetak dana nakon što je obilježena 40. godišnjica početka emitiranja 'Mućki', serije koja i danas  oduševljava brojne obožavatelje britanskog humora.
Pogledaj originalni članak

Preminuo je glumac John Challis, zvijezda popularne serije 'Mućke'. Challis se proslavio kao Boycie iz 'Mućki', a preminuo je 80. godini života nakon duge borbe s karcinomom.Tužnu vijest potvrdila je njegova obitelj. 

- Naš i vaš dragi prijatelj, John Challis, preminuo je mirno u snu, nakon borbe s karcinomom. Bit će zauvijek voljen, iza sebe je ostavio ogromno nasljeđe s kojim će i dalje izazvati mnogo smijeha i radosti u godinama koje dolaze - poručili su u zajedničkoj izjavi. 

- Molim vas da poštujete privatnost obitelj, kao i prijatelja u ovo teško vrijeme, i bude sigurni da će u budućnosti biti prilike kako bi proslavili njegovu veličinu - zamolili su shrvani članovi obitelji. Prošli mjesec podnio je zahtjev za dobivanje državljanstva Srbije nakon što je snimio film Boycie u Beogradu. Nedavno je bio prisiljen otkazati turneju zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Foto: Mark Kaye/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
EXCLUSIVE Celebrities attend Liverpool Comic Con 2019

Uz seriju 'Mućke', koja je obilježila njegovu karijeru, imao je zapaženu ulogu i u seriji "The Green Green Grass".

Challis je rođen 16. kolovoza 1942. u Bristolu, ali se ubrzo preselio u jugoistočni London. Ženio se četiri puta, ali djece nije imao. Glumom se počeo baviti s 22 godine. Pretežno je igrao u televizijskim serijama, a iza sebe ima i nekoliko kazališnih uloga. 

Challis je napustio ovaj svijet desetak dana nakon što je obilježena 40. godišnjica početka emitiranja 'Mućki', serije koja i danas  oduševljava brojne obožavatelje britanskog humora. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

NE
nemanatrag
16:15 19.09.2021.

Boyce veliko hvala...i počivao u miru.

Avatar The new statesman
The new statesman
18:51 19.09.2021.

Wtf

DA
Dado007
17:07 19.09.2021.

Ne znam zašto moderator ne briše ove fašiste !!!