sukob

Na pomolu estradni rat? Šerbedžija: 'Stari smo prijatelji', Štulić: 'Rade mračno laže i izmišlja!'

Foto: Screenshot/Youtube, Dusko Marusic/PIXSELL
Na pomolu estradni rat? Šerbedžija: 'Stari smo prijatelji', Štulić: 'Rade mračno laže i izmišlja!'
10.11.2018.
u 13:31
I dok Rade Šerbedžija tvrdi da ga sa Štulićem veže prijateljstvo, bivši frontmen Azre to kategorički demantira.
Pogledaj originalni članak

Velika hajka digla se oko odnosa Rade Šerbedžije i Branimira Johnnyja Štulića, a sve je krenulo od Šerbedžijine turneje po Srbiji koja nosi naziv 'Meni se dušo od tebe ne rastaje'. Stihovi su to Branimira Johnnyja Štulića, nekadašnjeg frontmena grupe 'Azra', za kojeg Rade tvrdi da mu je veliki prijatelj te da je turneja sa bendom Zapadni kolodvor koja počinje 26. prosinca u Beogradu nazvana njemu u čast.

- Štulić me znao u ponoć zvati u šetnju po Zagrebu. S njim se najljepše šutjelo. Imali smo čudno prijateljstvo.Pitao sam ga da mi napravi pjesmu za predstavu Hrvatski slavuj koju sam režirao 1989. godine u Zagrebu. Branimir je napravio pjesmu 'Meni se dušo od tebe ne rastaje' za samo otvaranje te predstave na sceni. Eto, sada mu naslovom ovih koncerata šaljem poruku, kao starom prijatelju - kazao je Šerbedžija i očito svojim odgovorom isprovocirao Štulića koji je demantirao glumčeve riječi.

- Taj Rade mračno laže. Nikad ga nisam zvao u šetnju po Zagrebu, niti sam mu napravio pjesmu, niti smo ikada bili prijatelji. Upravo obrnuto, on me jednom, po svojoj želji, provozao svojim Mercedesom da bi s njime šutio. Međutim, Rade je iskoristi taj svoj poziv da mi tu pjesmu lakše otuđi i ubaci u svoju predstavu bez pitanja. Dapače, da to sakrije, on ju je potom i snimio, a sad već tim gnjusnim lažima opravdava i sam razlog svog opakog postojanja - objasnio je Štulić za RTS portal i dodao da Šerbedžiju u životu nije nazvao.

Naposljetku je otkrio i svoju istinu o spomenutoj pjesmi oko koje se lome koplja. - Ja sam pjesmu 'Meni se dušo od tebe ne rastaje' izveo premijerno početkom rujna 1989. u Zagrebu, na Omladinskoj TV postaji. Tom prilikom sam boravio samo tjedan dana u Zagrebu i to mi je bila jedina posjeta Jugoslaviji te godine. Kao i inače, on jednostavno izmisli cijelu priču da sve to još više zamuti. Sada, pored višegodišnjih nastupa, on već ima i turneju pod tim imenom - zaključio je ljutito pjevač.

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon razvoda.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 59

IN
inbox
13:52 10.11.2018.

Šerbedžiji se od srbije ne rastaje

OD
otac_domovine
13:45 10.11.2018.

E sad je li u pravu patoloski lazov ili notorni narkoman tesko je razluciti

Avatar Apsalar
Apsalar
13:42 10.11.2018.

Kad udari Srbin na Srbina. "Laže!", kaže jedan. "Laže!", kaže drugi. ...toliko...

Još iz rubrike Showbiz