Novi adut

Na INmusic stiže i škotski trojac The Fratellis!

Foto: Pixsell
Na INmusic stiže i škotski trojac The Fratellis!
04.02.2014.
u 19:13
Trojac iz Glasgowa svijet je osvojio već prvijencem ''Costello music'' izdanim 2006. godine i hitom "Whistle For The Choir"
Pogledaj originalni članak

Line up devetog INmusica od danas je bogatiji za škotski rock bend The Fratellis!

Trojac iz Glasgowa svijet je osvojio prvijencem ''Costello music'' izdanim 2006. godine kojeg je producirao Tony Hoffer, suradnik Becka i Aira. Hitovima "Whistle For The Choir", ''Creepin Up The Backstairs" i "Chelsea Dagger" uspjeli su se nametnuti kao jedan od ponajboljih škotskih sastava te samo u Velikoj Britaniji u dvije godine prodati više od milijun kopija albuma.

Godinu dana kasnije odnijeli su Brit Award u kategoriji "Best British Breakthrough", a glazbeni časopis NME proglasio ih je "najboljim novim bendom u Britaniji". Izdali su još dva albuma, a posljednji ''We Need Medicine'', na kojem se nalazi i "Seven Nights Seven Days'', svjetlo dana ugledao je prošle godine.

Natupom na glavnoj pozornici festivala The Fratellis se pridružio popisu izvođača kao što su The Black Keys, Pixies, MGMT, Flogging Molly, Bombino i Kuroma u čijim ćemo nastupima uživati od 23. do 25. lipnja na Jarunu.

Inmusic sponzoriraju Ožujsko pivo, OTP banka i Turistička zajednica Grada Zagreba. Ulaznice za INmusic festival mogu se kupiti u Tisak Media centrima diljem zemlje i u Dirty Old Shopu u Zagrebu, te putem Tisak Media Webshopa i sustava Entrio po cijeni od 299 kuna.

>>Kuroma, glazbeni projekt MGMT-ja na INmusic festivalu!

>>INmusic festival predstavio trećeg izvođača: Dolazi MGMT!

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.