otišla iz hrvatske

Možete li vjerovati da joj je 58.? Demi Moore pokazala nevjerojatnu liniju u badiću na jahti

Foto: instagram
Foto: Jennifer Graylock/Press Association/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
Bruce Willis i Demi Moore u karanteni
Foto: Instagram
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: instagram
Foto: instagram
09.09.2021.
u 12:28
Iako nije otkrila gdje se točno sada nalazi, objavom prije ove oznanila je da je u Veneciji. Podsjetimo, prije dva tjedna doznalo se kako slavna ljetpotica ljetuje u predivnoj vili Agave u Dubrovniku.
Pogledaj originalni članak

Slavna holivudska glumica Demi Moore (58) nakon ljetovanja u Dubrovniku, zaputila se u Italiju iskoristiti još malo što je ostalo od toplog vremena i ljeta. S jahte je sada objavila fotografiju koja je oduševila mnoge, a na njoj se Demi nalazi raširenih ruku i nogu, u skoku "prema sreći prije jeseni". 

Njezina fotografija u sat vremena skupila je više od 40.000 lajkova, a obožavatelji su je u komentarima hvalili na račun izgleda. Iako ima 58 godina, Demi očarava linijom gdje god se pojavi. 

Foto: instagram

"Predivna si", "Izgledaš odlično", "Obožavam te, Demi", "Jako lijepa žena", samo su neki od komentara.

Iako nije otkrila gdje se točno sada nalazi, objavom prije ove oznanila je da je u Veneciji. Podsjetimo, prije dva tjedna doznalo se kako slavna ljetpotica ljetuje u predivnoj vili Agave u Dubrovniku. Naime, fotografi Pixsell agencije uhvatili su je kako se sunča na terasi. Glumica se odmarala i zabavljala s društvom, a na nekim fotkama vidi se kako uživa u knjizi i sunčanju.

Brojni obožavatelji koji su je imali prilike vidjeti ostali su zadivljeni linijom 58-godišnje glumice koja mami uzdahe gdje god da pođe. 

VIDEO>>Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: "Nije me sramota zbog onog što radim"

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
13:13 09.09.2021.

...... mislim da bi se svi trebali ugledati na Hel-en Mirre-n, glumica koja stari dostojanstveno i ima posla bez obzira na bore i godine...