DOBIO NASLJEDNIKA

Mick Jagger osmi put postao otac

Foto: Richard Pohle/News Syndication/PIXSELL
Mick Jagger
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Mick Jagger
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Mick Jagger
Foto: WENN.com
Melanie Hamrick
08.12.2016.
u 17:33
Jaggeru je ovo osmo dijete, ovoga puta iz veze s 29-godišnjom balerinom Melanie Hamrick. Pjevač već ima sedmero iz ranijih veza i brakova, petero unučadi, a u svibnju 2014. postao je pradjed.
Pogledaj originalni članak

Legenda rock-glazbe Mick Jagger ponovno je postao otac u 73. godini, izvijestila je njegova agentica.

Jaggeru je ovo osmo dijete, ovoga puta iz veze s 29-godišnjom balerinom Melanie Hamrick. Pjevač već ima sedmero djece iz prijašnjih veza i brakova, petero unučadi, a u svibnju 2014. postao je pradjed.

Djecu ima s Marshom Hunt, Biancom Jagger, Jerry Hall i Lucianom Gimenez Morad.

Bio uz Melanie tijekom porođaja

– Sin Melanie Hamrick i Micka Jaggera rođen je danas u New Yorku. Mick je bio uz Melanie tijekom porođaja. Majka i dijete su dobro i od medija traže da poštuju njihovu privatnost – izvijestila je dugogodišnja agentica Rolling Stonesa Fran Curtis.

Mediji pišu da su Jagger i Hamrick vezu započeli prije dvije godine, nakon samoubojstva njegove prethodne djevojke L'Wren Scott, koja mu je bila partnerica 13 godina.
Rolling Stonesi nedavno su izdali novi album bluesa pod nazivom "Blue & Lonesome".

>>Mick Jagger postao pradjed!

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar krcedolac
krcedolac
13:58 09.12.2016.

Kad ima čovjek svoje ljude....

Još iz rubrike Showbiz