Imali su odličan odnos

Mediji u Srbiji javljaju: Bregović je shrvan nakon sestrine smrti i pao je u depresiju

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Nespes
Foto: Gloria Imbrogno/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
[ARCHIVE] Goran Bregovic at Villa Ada Rome meets the world
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Nespes
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Nespes
11.11.2020.
u 12:15
Nakon što su im se roditelji rastali, Dajana se preselila ocu u Split, a Goran je ostao s majkom u Sarajevu. Svako ljeto provodio je sa sestrom u Splitu i imali su odličan odnos.
Pogledaj originalni članak

Prije desetak dana preminula je sestra glazbenika Gorana Bregovića, a njezina iznenadna smrt jako ga je pogodila i mediji u Srbiji pišu kako je nakon Dajanine smrti pao u depresiju. Alo piše kako ga supruga i kći pokušavaju oraspoložiti i utješiti, ali Bregović se teško miri sa smrću sestre koja je živjela u Splitu. 

– Goran je bio jako vezan s pokojnom sestrom iako je ona živjela u Splitu. Nakon što su im se roditelji rastali, Dajana se preselila ocu u Split, a Goran je ostao s majkom u Sarajevu.  Svako ljeto provodio je sa sestrom u Splitu i imali su odličan odnos i njezina smrt jako ga je pogodila – rekao je za Alo izvor blizak obitelji Bregović. Izvor dodaje kako je Bregović u teškoj depresiji i neprestano plače, liječnici su mu propisali antidepresive i njegova obitelj se nada kako će mu to pomoći da se oporavi. 

Bregovićeva mlađa sestra živjela je u stanu koji je dobio njihov otac kada je otišao u mirovinu u kvartu Blatine. To je stan u kojem je nastala cijela posljednja ploča benda Bijelo dugme. Goran nije često tamo navraćao zbog poslovnih obaveza, a jednom prilikom je otkrio kako je njegova obitelj sentimentalno vezana za Dalmaciju. Dajana i Goran imaju još jednog brata, Predraga, a ona je jednom svom sinu dala prezime Bregović zbog toga što njezina braća nisu imala muških potomaka. 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CO
Content
14:39 11.11.2020.

Srpska posla...Čuj, "iznenada" umrla? "Pripravni budite; ne znamo ni dana ni časa" - pisano je. Ništa nije iznenada..za nas vjernike..

HE
Hejterkojimrzisve
12:44 11.11.2020.

Ja sam shrvan kaj vi stalno koristite rijec shrvan, kad je netko shrvan i kad nije shrvan ....