Spremna je

Marijana Mikulić pokazala što je prvo napravila kao pripremu u slučaju da opet budemo u karanteni

Foto: Instagram screenshot
Foto: Dalibor Urukalovic/Pixell
marijana mikulic
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: tomislav miletić/pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Marijana Mikulić
Foto: Instagram/riley.loudermilk
30.10.2020.
u 20:50
Ja sam non stop do grla u pelenama, hrani, dezinficijensu. Ja se idem pofarbati. Ako već poludim, da budem barem lijepa, poručila je glumica.
Pogledaj originalni članak

Zbog sve većeg broja oboljelih mnoge europske zemlje uvele su neke strože mjere i novi lockdown, a naša glumica Marijana Mikulić pokazala je kako se ona spremila za slučaj da se i kod nas opet karantena.

- Prijeti nam mogući novi lockdown. SVE MAME: treba nabaviti zalihe pelena, hrane, dezinficijensa.. MARIJANA: ja sam non stop do grla u pelenama, hrani, dezinficijensu. Ja se idem pofarbati. Ako već poludim, da budem barem lijepa - napisala je Marijana uz fotografiju na kojoj se pohvalila novom frizurom. Njezina ideja o novoj frizuri naišla je na odobravanje njezinih pratiteljica na Instagramu koje su pohvalile Marijanu novu boju kose. 

Dok je Hrvatska bila u karanteni na proljeće Marijani je najteže bilo štop nije mogla vidjeti svoju obitelj koja živi u Bosni i Hercegovini, a nije skrivala ljutnju kad su granice konačno bile otvorene, ali nisu svi mogli prijeći granicu na samom početku otvaranja granica i Marijana je bila jako razočarana i ljuta tada.

- I onda knock down! Samo oni koji imaju BiH putovnicu mogu prelaziti nesmetano granicu. Mi koji smo odozdo, a nismo više prijavljeni u BiH i nemamo BiH dokumente, ne možemo ući u BiH! Zašto? Pa jesu otvorene granice ili nisu? Zar posjedovanje BiH putovnice štiti od dobivanja korone i prenošenja iste? Znači oni koje imaju bosansku putovnicu mogu zagrliti svoju majku, a ja ne mogu? Nemam prava na to? Tko to ima pravo donijeti takvu odluku? Ima li ijedne pore, ijednog prava u koje nam neće politika uvući ruke?! Koliko koštaju moje suze danas? Tko to može platiti? I zašto? Može li mi netko odgovoriti?" - pitala se tada. Glumica je bila presretna što je 23. svibnja mogla biti uz svoju mamu koja je slavila 60. rođendan jer su uoči tog datuma granice bile otvorene za sve i ukinuta je samoizolacija za one koji se u Hrvatsku vraćaju iz BiH. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.