novo lice RTL-a

Marijana Batinić: I meni se jednom dogodila ljubav na selu!

marijana batinić
marijana batinić
marijana batinić
13.05.2011.
u 09:56
Šarmantna Splićanka nova je voditeljica treće sezone RTL-ova showa “Ljubav je na selu”
Pogledaj originalni članak

Da je netko ambicioznoj Marijani Batinić na početku televizijske karijere rekao da će jednog dana pred kamerama završiti u magarećem sedlu, atraktivna Splićanka uvijek spremna na nove izazove na to ne bi samo odmahnula rukom nego bi namignula i rekla nešto u stilu – pa da vidimo i to!

Autorica, producentica i voditeljica bez dlake na jeziku novo je lice RTL-ove reality emisije “Ljubav je na selu”. Snimanje je počelo nedavno, a svestrana Dalmatinka snalazi se na seoskom manju, k’o riba u vodi.

– Nije meni selo strano! Kao dijete sam često išla kod bake u mali zaselak pokraj Splita, brala povrće ili hranila kokoši. Životinja se ne bojim, osim možda krava, a s ljudima mi je uvijek bio užitak razgovarati i izvlačiti iz njih ono najzanimljivije. Na početku snimanja bilo je nekih sitnih problema, ali brzo sam se uhodala – kaže Marijana koja je na snimanju umjesto magarca zajahala konja, i to bez sedla. Od svih životinja najdraže su joj, kaže, koze.

– Ja sam multipraktik, novinar koji najbolje djeluje na terenu. Vodila sam mnoge emisije različitog sadržaja. Ne bojim se novih situacija. Uvijek ću pronaći nešto zanimljivo. Zato mi je ovo poseban izazov u kojem ću dati sve od sebe. U biti sam još prije nekoliko godina s Petrom htjela raditi emisiju o hrvatskim selima, pa sam sad došla na svoje – kaže Splićanka kojoj se i samoj jednom dogodila romansa na selu.

– Bilo je to prije devet godina, ali ne bih pričala o osobi koja me osvojila. Nije imao veliku farmu, samo puno šarma – kaže 31-godišnja Marijana koja trenutačno nema nikog tko bi je željno iščekivao kod kuće nakon cjelodnevnih snimanja. – Ludo zaljubljena nisam, ali ima nešto na vidiku. Tko zna, možda mi se opet dogodi neka ljubav na selu!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.