prelijepa trudnica

Maja u sedmom mjesecu trudnoće oduševila u uskoj haljini koja naglašava trudnički trbuščić

Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
21.01.2021.
u 08:30
Novom fotografijom pratiteljima je pokazala trudnički trbuh u uskoj sivoj haljini i, naravno, potpuno sređena.
Pogledaj originalni članak

Maja Šuput ne prestaje oduševljavati trudničkim fotografijama. Otkako je otkrila da će postati mama sinčića, jasno je vidljivo koliko pjevačica uživa u ulozi trudnice. 

Novom fotografijom pratiteljima je pokazala trudnički trbuh u uskoj sivoj haljini i, naravno, potpuno sređena. Za svoj je izgled dobila mnoge komplimente pratitelja koji su joj pisali da ljepšu trudnicu nisu vidjeli. 

Foto: Instagram

"Prelijepa si, ali baš! Odavno nisam ljepšu trudnicu vidjela", "Tako ti lijepo stoji trudnoća", Kakva ljepota, baš blistaš", pisali su joj oduševljeni obožavatelji. 

Kada je u pitanju ime sina, Maja je rekla da će definitivno njezin dječak imati strano ime. 

“Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve, tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže: 'Nenad'. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime, da ga uvalim u probleme, pa da mi cijeli život govori: 'Jesi li morala?'“ kazala je nedavno za InMagazin.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

BL
bluescreen
09:20 21.01.2021.

Bolesno

ČS
Čuvaj se senjske ruke
09:11 21.01.2021.

Jadna žena, besramna. Iz kakve je familije...

Avatar 123456
123456
09:32 21.01.2021.

A koga je to "oduševila" ova nebitna? Možda bolesnike koji uživaju u zavirivanje u međunožje ovakvim bolesnim babama! Nisam čitala ovaj "članak"- možda u njemu piše tko su "oduševljeni"?

Još iz rubrike Showbiz