PLES SA ZVIJEZDAMA

Maja o svojoj borbi s tumorom: 'Bio mi je šok, ali smatram da je svaka situacija u životu rješiva'

Foto: Nova TV
Maja Drobnjaković
Foto: Nova TV
Maja Drobnjaković
Foto: Nova TV
Maja Drobnjaković
Foto: Nova TV
Maja Drobnjaković
Foto: Nova TV
Maja Drobnjaković
Foto: Nova TV
Maja Drobnjaković
Foto: Nova TV
Maja Drobnjaković
Foto: Nova TV
Maja Drobnjaković
Foto: Nova TV
Maja Drobnjaković
Foto: Nova TV
Maja Drobnjaković
27.03.2023.
u 07:45
Natjecateljica showa Nove TV ispričala je kako su joj problemi s nogom počeli 2016. godine. Pokušali su maknuti tumor, no morali su joj amputirati potkoljenicu. Ja kad se prisjetim tog trenutka, bio mi je naravno šok, to se uvijek događa nekome drugome. Nekako sam sama sebi rekla što prije to prihvatiš život će ti biti jednostavniji - kazala je Maja
Pogledaj originalni članak

Maja Drobnjaković i Marko Mrkić u četvrtoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali su quickstep.

- Moji problemi s nogom su krenuli otprilike krajem 2016. godine kada me malo počela boljeti noga. Pokušali smo spasiti nogu i maknuti tumor i nažalost na drugoj operaciji to nije bilo moguće. Morali su mi amputirati potkoljenicu'', počela je svoju priču Maja Drobnjaković, prije svog četvrtog nastupa u showu. 

- Ja kad se prisjetim tog trenutka, bio mi je naravno šok, to se uvijek događa nekome drugome. Nekako sam sama sebi rekla što prije to prihvatiš život će ti biti jednostavniji. Nekako smatram da je svaka situacija u životu rješiva i da uvijek možemo u svakoj situaciji naći nešto dobro iz toga i nastaviti dalje. Malo sam se bavila plivanjem, pa sjedećom odbojkom, pa streljaštvom, a onda je došao i Marko u Udrugu amputiranih i ponudio satove plesa - ispričala je Maja.

- Maja je kroz to bila najmotiviranija, nije fulala nijedan trening. Postali smo prijatelji prije ovog showa, užasno sam privilegiran, ja sam skoro dvije sezone bio u finalu, ali ovu sam pobijedio već sad - rekao je Marko.
"Kako izdresirati zmaja'' film je koji su odabrali kao inspiraciju za tematsku filmsku večer. 

''Glavni lik je u tom filmu izgubio nogu'', objasnila je Maja koja je s Markom ovoga puta plesala quickstep, a za nastup su dobili veliki aplauz i ovacije publike.  

- Dok plešete quickstep dolazi do nesinkroniziranosti između vas dvoje, no ono što je fascinantno kad radite puno teže elemente onda to svladavaš besprijekorno. Pa bi trebala malo još na tome poraditi - komentirao je Marko.

- Divno je gledati vas kako se slažete. Vidi se da si sportašica i naučiš vjerno te korake. Ovo je show i potrebno nam je i da uživaš u svemu ovome, a večeras si to imala - istaknula je Franka.

- Ja bih se nadovezao na Franku, imala si to, ali po meni se to budi. Jedini tvoj zadatak ovdje je da postaneš showgirl -  poručio je Igor.

- Mislim da ne bi bili takvi komentari da ne smatraju da ti to možeš. Krenula si jako visoko, jako dobro funkcionirate, mislim da je ovo bilo veselo, elastično, meni je ovo bilo super danas- zaključila je Larisa.

MARCO CUCCURIN

Naš influencer otkrio: 'Počeo sam raditi s 15 godina i te novce sam uložio u opremu za rad'

- Moja obitelj je jedna onako obična obitelj. Tata je stolar, mama domaćica, a moji snovi ogromni. Zapravo je ključan moment shvatiti da si nekad priliku trebamo stvoriti sami. Prva moja zarada je bila kuharska zarada. S 15 godina radio sam prvu sezonu i upravo sam te novce uložio u kameru i mobitel da bih uopće mogao pokrenuti ovo sve što sad radim - ispričao je Marco koji je u 'Plesu sa zvijezdama' s mentoricom Paulom Tonković plesao jive.

Podsjetimo, u sinoćnjem izdanju "Plesa sa zvijezdama" show su napustili influencer Fran Lauš i njegova partnerica Rebecca Krajnović. 

VIDEO: Hus iz Parnog valjka otkrionam je sve o nastavku rada benda

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Ena4444
Ena4444
09:01 27.03.2023.

Maja je pobjednica showa i to je to !