uvijek kontra

Kršten mali Archie! Meghan i Harry prihvatili samo ovaj tradicionalni detalj

Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: IPA/PIXSELL
Foto: IPA/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
06.07.2019.
u 17:25
Među uzvanicima će biti princ Walesa, vojvotkinja od Cornwalla Camilla te vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, princ William i njegova supruga Catherine.
Pogledaj originalni članak

Sina vojvode i vojvotkinje od Sussexa, kršten je danas u kantenberijski nadbiskup na privatnoj ceremoniji, javlja BBC.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor krstio se uz prisustvo bliske obitelji i prijatelja u privatnoj kapelici u dvorcu Windsor. 

 

 

 Krštenju je nazočila i Meghanina majka Doria Ragland, Kate Middleton, William, Camilla, Charles, ali i sestre princeze Diane, Lady Jane Fellowes i Lady Sarah McCorquodal. Meghan je nosila haljinu brenda Dior, a kate je odabrala ružičastu kreaciju dizajnerice Stelle McCartney. Kraljica Elizabeta nije prisustvovala krštenju zbog ranije preuzetih obaveza. Prinčevski par je odlučio izostaviti medije i publiku iz cijele ceremonije te nije otkrio tko će biti kumovi malom Archieju.

Umjesto novinarskih fotografa, modni fotograf Chris Allerton koji je fotografirao i njihovo vjenčanje, zabilježio je danas na krštenju posebne trenutke. Archie je nosio nositi ručno izrađenu repliku kraljevske haljine za krštenje koju je izradila kraljičina krojačica Angela Kelly. 

Krstionica Lily Font, u kojoj su kraljica Viktorija i princ Albert krstili svoje prvo dijete Viktoriju 1841., također će biti korištena kao posuda za vodu iz rijeke Jordan kojom će se Archie krstiti. Svi koji se nadaju prizorima s kraljevskog krštenja,  razočarani su jer događaj nije bio biti televizijski popraćen. 

Sve upućuje na to da ovo nije uobičajena kraljevska ceremonija, što ide u prilog želji roditelja da odgajaju sina Archieja daleko od svjetla reflektora. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ZS
zdenko.silic
22:06 06.07.2019.

Kriminalc familija

OK
okvarbudovič
22:21 06.07.2019.

mojoj sreci nema kraja.

WI
wivianne
20:02 06.07.2019.

Cuj Vecernjaka, javlja u subotu BBC. muhahah, kao da su u kaficu i razgovaraju na kavi sa svojima, a ne sa citateljima u medijima. Kraljica i Kate uvijek najelegantnije, mega klasa, a ostali no comment.