Njen odgovor

Kritizirali su njenu mršavost, a ona im je otkrila bolnu istinu

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Pixsell
Sarah HYland
Foto: Pixsell
Sarah HYland
25.05.2017.
u 18:38
Sarah Hyland glumica iz serije "Moderna obitelj" kaže da je izgubila puno kilograma jer je zadnjih mjeseci prikovana za krevet i ne nema kontrolu nad svojim tijelom
Pogledaj originalni članak

Zvijezda serije "Moderna obitelj" Sarah Hyland već duže vrijeme suočava se s komentarima da je anoreksična. Glumica je objavom na društvenoj mreži odlučila razotkriti što se zapravo krije iza njenog naglog gubitka kilograma. Na Twitteru je napisala da je iza nje jako loša godina i da je sve to utjecalo i na njen fizički izgled.

Napisala je kako se inače ne obazire na kritike i negativne napise ali kad su je počeli optuživati da promovira anoreksiju odlučila je razjasniti neke stvari.

- S obzirom na to da sam posljednjih mjeseci gotovo stalno prikovana za krevet, izgubila sam dosta mišićne mase. Okolnosti su takve da nemam kontrolu nad svojim tijelom i kako ono izgleda napisala je Sarah.

Dodala je kako želi da mlade djevojke znaju da joj nije namjera promovirati anoreksiju i boji se kako bi komentari o njenom izgledu mogli negativno utjecati i na druge. 

- Nije zabavno kada se pogledaš u ogledalo i vidiš kako je nestao sav trud koji si uložio u teretani ili kad u svom odrazu u ogledalu shvatiš da imaš noge tanke kao nečije ruke. Ali kada dobijem odobrenje, ponovno ću biti snažna, vitka i nevjerojatna kakva znam da mogu biti - poručila je.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
18:58 25.05.2017.

Sve te dežurne dušobrižnike pošaljem...

Avatar Orlando!
Orlando!
19:02 25.05.2017.

A sto joj je ?