Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritike

Novi fijasko Kendall Jenner, ovaj put naljutila je čitatelje Voguea u Indiji

Kendall Jenner
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
06.05.2017.
u 10:24

Manekenka se pojavila na naslovnici novog Voguea u Indiji što je zasmetalo, a čitateljima smeta što naslovnicu krasi američka manekenka

Nakon fijaska s reklamom za Pepsi, koja je povučena ubrzo nakon objave, te nakon reklamiranja festivala koji nije prošao baš slavno, Kendall Jenner opet je na udaru kritika.

Naime, sestra iz slavne reality obitelji Kardashian - Jenner izazvala je burne reakcije nakon što je osvanula na naslovnici indijskog izdanja magazina Vogue.

Na društvenim mrežama na udaru kritika našli su se urednici ovog izdanja i prozvani su da je Kendall bila loš odabir za naslovnicu kojom se slavi deseti rođendan Vogue u Indiji.

Korisnici društvenih mreža i čitatelji Vogue u Indiji smatraju da Indija ima puno lijepih žena koje su mogle biti na naslovnici umjesto manekenke iz Amerike. 

 

 

Komentara 1

Avatar ShuPac
ShuPac
12:57 06.05.2017.

tko je ova?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije