dobro jutro, hrvatska

Komentari ne staju! Izgled Doris Pinčić podijelio gledatelje: 'Da mi je znati tko je pušta da vodi emisiju ovakva!'

Foto: Instagram
Foto: RTL
Foto: Facebook
Foto: HRT screenshoot
Doris Pinčić
Foto: RTL
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Facebook
Foto: Screenshot HRT/pixsell
Foto: Instagram
Doris Pinčić i Ognjen Golubić
Foto: Instagram
Doris Pinčić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
21.12.2020.
u 10:04
Jednoj gledateljici, zasmetalo je kako se Doris inače odijeva, a ovaj put je drugima zasmetao i izgled njezine frizure.
Pogledaj originalni članak

Gledatelji HRT-ove emisije Dobro jutro, Hrvatska već su od ranog jutra pohrlili komentirati izgled voditeljice Doris Pinčić Rogoznice. Naime, jednoj gledateljici zasmetalo je kako se Doris odijeva, a ovaj put drugima je zasmetala i njezina frizura. 

Foto: Facebook

"Dragi Bože, da mi je znati tko pusti Doris da vodi emisiju ovakva! S ovim repićem?! Inače u trapericama! Ni Zlata nije ništa bolja što se odjevnih kombinacija tiče! Inače jako zgodne i lijepe, al' neke stvari po meni nedopustive! Zar Vam Mila Horvat nije podijelila lekciju dok je vodila?!?" napisala je. 

Foto: Facebook

S njom se složila još jedna gledateljica.

Foto: Facebook

"Ovakav izgled (konjski repić) ne priliči lijepoj i mladoj ženi na TV ekranima", stoji u komentaru. Treća je napisala: "Sve super, ali Doris bi mogli napraviti i frizuru." 

Foto: Facebook

Neki gledatelji stali su u obranu Pinčić Rogoznice.

"Zašto ženu napadati? Korektno vodi emisiju... smiješak joj je na licu... ljubazna je, što je najvažnije, nije na 'izvol'te', što nekima smeta.Za kićenje nisu zaduženi voditelji", stoji u jednom od komentara.

Drugi gledatelji pisali su kako im se ne sviđa što u emisiji nema okićenog bora. 

"Kada ćete okititi svoj prostor jer ovo tužno, sivo i pusto, treba nam svjetlosti, blještavila i za oko ugodan prostor, a za uho dragi voditelji kao dragi Fodor koji bi svojim osmijehom i štosovima probudio pozitivu", komentirao je jedan gledatelj. 

 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 64

DU
Deleted user
12:51 21.12.2020.

Zašto je nekima teško prihvatiti da postoje žene koje ne vole nositi štiklice, haljinice, otvorene majice u kojima se vidi dekolte? Svatko ima pravo na svoj stil, trapericama i repiću ništa ne nedostaje, ako se žena u tome ugodno osjeća, neka to nosi. Hlače su općenito puno praktičnije nego suknja u kojoj uvijek moraš paziti kako sjediš što je vrlo naporno....

KU
Kultura
12:18 21.12.2020.

Debele babe komentiraju izgled lijepih mladih zena. Podrska curama!

MK
MKinkognito60
11:14 21.12.2020.

Oni koji kritiziraju osobito one koje kritiziraju očito misle kako je televizija nešto čarobno gdje sve što se prikazuje mora biti dorađeno do savršenstva i izvan realnosti. Kako ne smije biti ništa realno. Realno Doris izgleda dobro pa kako god je obučena i kakvu god frizuru imala i to mnoge boli jer koliko god se trudile ne izgledaju toliko dobro ili njihovi partneri znaju reći vidi kako dobro izgleda iako ima samo repić. I jedni drugi neka raščiste probleme sami sa sobom i neka puste Doris raditi svoj posao koji usput radi vrhunski.

Još iz rubrike Showbiz