ne sviđaju se svima

Kim pokazala nove natikače koje je dizajnirao njezin suprug i cijeli internet im se smije

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
05.12.2020.
u 22:00
Cijena ovih cipela iznosit će oko 400 kuna i Kim ih je pokazala na svom Instagramu, a nakon toga cijeli internet je počeo ismijavati novo dizajnersko djelo Kanyea Westa.
Pogledaj originalni članak

Kim Kardashian često na društvenim mrežama reklamira odjeću i obuću s potpisom svog supruga Kanyea Westa, pa je tako svojim pratiteljima pohvalila i nove Yeezy 450 natikače. Cijena ovih cipela iznosit će oko 400 kuna i Kim ih je pokazala na svom Instagramu, a nakon toga cijeli internet je počeo ismijavati novo dizajnersko djelo Kanyea Westa.

Mnogima ovaj dizajn nalikuje jednoj vrsti pahuljica i ubrzo su se društvenim mrežama počele kružiti usporedbe ovih natikača s pahuljicama. Westov modni brend je poprilično narastao i postao je uspješan otkako je 2013. godine počeo suradnju s Adidasom i prema zadnjim informacijama o njegovim financijama koje je objavio Forbes njegovo bogatstvo se procjenjuje na 1,3 milijarde dolara.

 

 

 

 

Zadnjih mjeseci dosta se pisalo o narušenim bračnim odnosima između Kim i Kanyea. Problemi su se javili nakon reperovog šokantnog ispada tijekom njegove kampanje za predsjednika SAD-a. Tada je izjavio kako su on i supruga razmišljali o pobačaju kada su saznali da je trudna s njihovom najstarijom kćeri. Kim je poslije na društvenim mrežama objasnila kako se Kanye bori s bipolarnim poremećajem i zamolila je obožavatelje da budu puni razumijevanja za njega.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.