posrnuli glumac

Kevin Spacey optužen za seksualno napastovanje tri muškarca

Foto: Screenshot
kevin spacey
Foto: twitter.com/KevinSpacey
kevin spacey
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
Kevin Spacey
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
Kevin Spacey
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
Kevin Spacey
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell, PA/Pixsell, DPA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell, PA/Pixsell, DPA/Pixsell
26.05.2022.
u 16:54
Oskarovac Kevin Spaecy optužen je u Londonu za seksualno napastovanje tri muškarca u razdoblju od 2005. do 2013. godine, prenose britanski mediji.
Pogledaj originalni članak

Oskarovac Kevin Spaecy optužen je u Londonu za seksualno napastovanje tri muškarca u razdoblju od 2005. do 2013. godine, prenose britanski mediji.

-Također, optužen je i za prisiljavanje na spolni odnos bez pristanka. Odluka dolazi nakon provjere svih dokaza koje je skupila policija tijekom istrage- stoji u priopćenju.Kevina su ispitivali istražitelji Scotland Yarda u Velikoj Britaniji 2019. godine.

Podsjetimo, Kevin Spacey nekoliko je puta bio optužen za seksualno nasilje, no nikada nije pravomoćno osuđen. Prva tužba odbačena je u ljeto 2019. godine, a potom je tužbu podnio i maser iz Los Angelesa koji je u međuvremenu umro. Inače, Scotland Yard je glumca istraživao zbog seksualnog iskorištavanja u šest slučajeva kada je glumac bio na čelu londonskog Old Vic kazališta u razdoblju od 2004. do 2015. godine.

Nakon tužbi i afera, Spacey je uklonjen iz popularne serije "House of Cards“ na Netflixu i filma "All the Money in the World“ gdje su njegov lik zamijenili glumcem Christopherom Plummerom. Njegov posljednji film "Bilo jednom u Hrvatskoj" o prvom predsjedniku RH Franji Tuđmanu redatelja Jakova Sedlara izazvao je puno pažnje.

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

predsjednik nije optimističan

Milanović: Sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Moramo ostati hladne i trezvene glave

"Ovo je posebno i rijetko vrijeme iz kojega moramo izvući maksimum onoga što nam se nudi. Jer sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Vjerujem da u slučaju Hrvatske ne dolazi opasna, ratna, egzistencijalna kriza. Mislim da smo od toga zaštićeni i da taj film nećemo gledati. Ali ne smijemo živjeti da će ovo što se trenutno događa trajati vječno, neće. Moramo uzeti sve što nam se nudi", kazao je Milanović.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar Cantor
Cantor
17:54 26.05.2022.

Mene fasciniraju ove optužnice za navodna dijela praktički nedokaziva i to od prije 20-30-40 godina. I to je kao pravna država? Isto kao o ove iz #MeToo koje su se nakon pola stoljeća sjetile da su bile silovane. Luđaštvo.

TO
tolitol
17:51 26.05.2022.

Nisu ga osudili, nego su podigli optužnicu protiv njega.

PR
prajdali100
18:10 26.05.2022.

Nije mi jasno kako ti " stručnjaci" ustanove seksualno zlostavljanje od prije 15- 20 godina ! Ovaj čovjek postade monstrum.