Glazbeni show

Kauboj Jurica Gorša u suzama napustio show

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
htz (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
htz (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
htz (1)
Foto: Slavko Midžor
htz (1)
14.05.2010.
u 21:16
Jurica je večeras bio energičan na pozornici i čak je sa sebe skinuo košulju dok je izvodio pjesmu od Kid Rocka. No odlukom gledatelja kauboj iz Valpova je napustio show
Pogledaj originalni članak

Kauboj iz Valpova Jurica Gorša razbacao se u petak na pozornici kad je u showu “Hrvatska traži zvijezdu” izvodio pjesmu Kida Rocka. Pri kraju je sa sebe skinuo i košulju. No energičan nastup nije mu donio prolaz u sljedeću emisiju jer su ga gledatelji izbacili iz showa. Senzibilni Jurica rasplakao se opraštajući se od ostalih kandidata i kroza suze je zahvalio svojim navijačima i cijelom timu iz glazbenog showa.

 - Tužan sam jer napuštam ove divne ljude koji su mi omogućili da dođem ovako daleko. Zbog showa su mi se otvorila mnoga vrata - rekao je suznih očiju Jurica i dodao da se najviše povezao s Dujom.

 Odmah su ga svladale emocije, a teško je bilo i Vilibaldu pa su se njih dvojica oprostila u suzama.

 Kim Verson, Juraj Jurlina, Vilibald Kovač i Duje Stanišić idu dalje bez njega. Anđa Marić je kao i svaki put do sad bila puna hvale za Vilibaldov nastup i rekla mu je kako se pretvara u pravu rock-zvijezdu.

 - Vladaš time što radiš, tvoja interpretacija je za 5+ - bila je puna pohvala Anđa.

 Od Jurice se oprostila zagrljajem i poljupcem te rekla da je kupio njihova srca.

 Što se Jurice Gorše tiče, sretan je što će već ovo ljeto kod Duje u Petrčanima prirediti zabavu, a do tada će pred malim ekranima bodriti kandidate koji su ostali u u showu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AG
Agramer198
10:12 18.05.2010.

I ja sam u suzama kada vidim na što se troši vrijeme udarnih termina...

BA
barlovic
12:33 15.05.2010.

Jura, glavu gore! Nema veze. U ovom show-u nije potrebno biti pobjednik da bi napravio pjevačku karijeru. Budi ponosan na sebe jer si fantastičan i jedinstven! Dao Bog da uz tebe na ovim našim prostorima country istjera folk iz klubova i maltene svih kafića. Hvala ti na doprinosu glazbi! Kreativnost i sloboda zaista nemaju granica. :D