objavila fotku

Kakva baka! Bivša Mamićeva supruga (49) pokazala liniju u badiću, javile joj se Nina Badrić i Ivana Vida

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Na Marulićevom trgu održana modna revija brenda Duchess
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Na Marulićevom trgu održana modna revija brenda Duchess
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Na Marulićevom trgu održana modna revija brenda Duchess
28.07.2021.
u 15:40
Fotka je brzo skupila nekoliko stotina lajkova, a Vanja je dobila i gomilu komplimenata. U komentarima su joj se javile Nina Badrić, Ivana Vida, Matea Ibanez, Suzy Josipović, Snježana Mehun, ali i mnoge druge osobe koje su poduzetnici ostavile emotikone vatre.
Pogledaj originalni članak

Poduzetnica Vanja Horvat (49), bivša supruga Zorana Mamića, pokazala je kako uživa na odmoru. Vanja je pozirala na jahti u crno-bijelom badiću zanimljivog kroja, a pokazala je figuru na kojoj joj mogu pozavidjeti i neke mlađe djevojke. 

Fotka je brzo skupila nekoliko stotina lajkova, a Vanja je dobila i gomilu komplimenata. U komentarima su joj se javile  Nina Badrić, Ivana Vida, Matea Ibanez, Suzy Josipović, Snježana Mehun, ali i mnoge druge osobe koje su poduzetnici ostavile emotikone vatre.

Foto: Instagram

Inače, njezin je hobi jahanje, a to joj pomaže da ostane u kondiciji. Dobroj formi sigurno pridonosi i trčanje za unukom Vitom koju Vanja obožava. Kada je njezina kći Nina rodila, Vanja je u jednom intervju rekla kako je ona moderna baka, a često je zovu i najljepšom bakom.

– Ja sam jedna moderna baka, a ona moderna mama. Rodila sam s 22 godine, a ona sa 24. Međutim, Nina je puno opuštenija. Imala sam fakultetske obaveze, a i selili smo se u to vrijeme. Bilo je puno drugih prioriteta i obveza. Ja sam uvijek bila sva nekako – to mora biti to, moraju jesti to, moraju izaći u toliko sati, šetnje, a ona je puno opuštenija i sve stigne – izjavila je tada Vanja.

Njezina unučica sada ima dvije i pol godine, a Vanja je nedavno rekla kako je jako interesantna i puno priča, želi s njom kuhati. Kaže da je nevjerojatno dijete. Prošle godine Vanja se zaručila za Mladena Vebera koji je u travnju ove godine proglašen predsjednikom uprave Mlinara. S njim je u vezi dvije godine, ali par još nije odlučio kada će se vjenčati.

VIDEO Vatrena buktinja na poznatom domaćem festivalu: "Vjerujemo da je ovo djelo ljubomornog i zlog uma"

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 38

DU
Deleted user
15:55 28.07.2021.

Vrhunski milf.

Avatar drug Joža
drug Joža
16:23 28.07.2021.

Puuuno bolja od Nives Celzijus, Lidije Bačić i ostalih polugolih poluproizvoda, ova ima stila i pedigrea, e moj Zorane...

LA
lajh1985
18:44 28.07.2021.

Severina joj se nije javila...bas banana:)