Ista tetovaža

Justin Bieber i njegov otac Jeremy tetovirali riječ Isus

Foto: Facebook
Justin Bieber i njegov otac Jeremy tetovirali riječ Isus
27.07.2011.
u 14:38
Tata Bieber na svom Facebook-profilu objavio je fotografiju snimljenu netom nakon što su se on i Justin tetovirali
Pogledaj originalni članak

Justin Bieber i njegov otac Jeremy odlučili su se još više povezati. Prije nekoliko mjeseci u Izraelu su dali tetovirati riječ Yeshua što na hebrejskom znači Isus. Tata Bieber jučer je objavio zajedničku fotografiju sa slavnim sinom, snimljenu netom nakon tetoviranja. Iako ga je odgajala samohrana majka, Justin je ostao blizak s ocem koji ga je kao malog naučio svirati gitaru.

Pjevač je novu tetovažu, smještenu ispod lijevog pazuha, prvi put pokazao u svibnju kada se razgolićen šetao Havajima na odmoru s djevojkom Selenom Gomez. Osim hebrejske riječi 17-godišnjak je prošle godine tetovirao galeba na lijevom boku. Odgajan u kršćanskoj vjeri, prije svakoga koncerta moli se na engleskom i hebrejskom.

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
Machak
14:49 27.07.2011.

Ovo samo potvrđuje da budala ima svugdje....