Kraj

Najzgodnijeg zatvorenika preljub s bogatašicom ipak je doveo do razvoda

Foto: IPA/Pixsell,PA/Pixsell/Reuters/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: IPA/Pixsell,PA/Pixsell/Reuters/Pixsell
Foto: Stockton Police Facebook
Jeremy Meeks
Foto: Instagram
11.07.2017.
u 08:57
Jeremyju Meeksu supruga Mellisa nije na kraju oprostila aferu s bogatašicom Chloe Green i zatražila je razvod uz poruku da je neoprostivo to što joj je učinio.
Pogledaj originalni članak

Najzgodnijeg kriminalca Jeremyja Meeksa afera s poznatom nasljednicom Chloe Green ipak je stajala braka.

Meeksova supruga Mellisa saznavši za aferu medijima je samo rekla da je ona još uvijek u braku s Jeremyjem i da je top njezin jedini komentar na cijelu situaciju. Kada se Meeks vratio kući s odmora koji je proveo u zagrljaju Chloe Green, supruga ga je dočekala ispred kuće nimalo dobre volje, a jučer je izjavila i kako je njezin brak propao te traži razvod.

– Za mene je ovo neoprostivo i svijet mi se srušio. Kada je došao s puta ponavljao mi je kako me nije zaslužio i bilo mu je žao zbog načina na koji sam sve doznala. Složili smo se kako je razvod jedino rješenje – izjavila je za Daily Mail Mellisa. 

Meeks je titulu najzgodnijeg kriminalca dobio dok je služio kaznu zatvora zbog posjedovanja vatrenog oružja, a još dok je boravio u zatvoru počele su mu pristizati ponude za modne poslove. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DA
Darko22
09:06 11.07.2017.

Stvarno živimo u mračnom razdoblju kad ovakve kriminalce veličamo i nagrađujemo

DU
Deleted user
09:22 11.07.2017.

Najzgodniji zatvorenik je najzgodnija zena u zatvoru, ha, ha, ha..............