pjesma s nadolazećeg albuma

Jelena Rozga i Matija Cvek osvojili Cesaricu za Hit Rujna s pjesmom ''Zar je ljubav spala na to''

Foto: Mislav Žabarović
Foto: Petar Krajačić Vilović
Foto: Petar Vilović Krajačić
Foto: Petar Vilović Krajačić
Foto: Instagram
Foto: Petar Vilović Krajačić
25.10.2022.
u 15:21
Pjesma ''Zar je ljubav spala na to'', koja je osvojila Cesaricu za Hit Rujna, otvorila je i predstavila novi album koji priprema Jelena Rozga, a na kojem će se naći 19 odabranih pjesama obrađenih u akustičnoj verziji.
Pogledaj originalni članak

U konkurenciji za Hit rujna bile su pjesme: ''Izbor je tvoj'' Damira Kedže, ''Javi se kad stigneš'' grupe Vatra, ''Mijenjam se'' Mie Negovetić, ''NLO'' Miach feat. Hiljson Mandela i ''Zar je ljubav spala na to'' u izvedbi Jelene Rozge i Matije Cveka.
 
Pjesma ''Zar je ljubav spala na to'', koja je osvojila Cesaricu za Hit Rujna, otvorila je i predstavila novi album koji priprema Jelena Rozga, a na kojem će se naći 19 odabranih pjesama obrađenih u akustičnoj verziji.
 
''Hvala svima, presretna sam što je baš ova pjesma, s kojom otvaram svoj akustični album Hit rujna! Album izlazi uskoro i jako mi je drago zbog ove Cesarice. I posebno hvala mladom gospodinu Cveku!'',  komentirala je Jelena Rozga nagradu Cesarica.

Foto: Promo

Kako kaže, vodi se osjećajem i kod odabira suradnika, pa je na ovom putu u stopu prati njen suradnik, producent Srđan Sekulović – Skansi koji je napravio aranžmane za novi album. Pjesma s kojom je osvojila Cesaricu za Hit Rujna je obrada hita koji je prije više od 20 godina kao članica grupe Magazin otpjevala s Tifom, bivšim pjevačem Bijelog dugmeta. Ovaj duet s njom je otpjevao Matija Cvek, jedan od trenutačno najpopularnijih mladih pjevača.

Nagrada Cesarica već šestu godinu za redom iz mjeseca u mjesec osluškuje publiku i bira hitove mjeseca koji na kraju godine ulaze u veliko finale izbora za Cesaricu za Hit godine. Čekamo uskoro i izbor za Hit listopada!

VIDEO Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio je svoj život: 'Na odvikavanje sam potrošio 69 mil. kn'

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.