ne sviđa im se

Ivana Knoll na udaru kritika zbog fotografije: 'Dosadna si više sa stražnjicom, druga osoba uživo'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Ivana Knoll
Foto: Instagram
Foto: Instagram
18.08.2020.
u 17:40
Naime, neke njezine pratitelje smeta što Ivana često objavljuje fotke na kojima joj se vidi stražnjica.
Pogledaj originalni članak

Najvatrenija navijačica naše nogometne reprezentacije, Ivana Knoll, već je neko vrijeme na meti hejtera zbog objava na društvenim mrežama. Naime, neke njezine pratitelje smeta što Ivana često objavljuje fotke na kojima joj se vidi stražnjica.  

“Dosadna si više sa stražnjicom!”, “Uživo ju uopće nema i puna je celulita. Druga osoba. Nije život Instagram”, “Uvijek se slika s boka jer ima ikserice, iliti kokošje noge”, “Imaš li išta osim stražnjice za pokazivati?!, samo su neki od komentara. 

Foto: Instagram

Nedavno je isto tako objavila fotku na kojoj je u prvom planu bila njezina bujna stražnjica, a najviše pažnje je ipak privukao komentar njezine majke Mirjane, koja joj je poslala poljupce. 

Ivana nam je nedavno priznala kako joj većinu fotki sređuje njezin dečko, arhitekt s kojim je u vezi već sedam godina. On ne dijeli njezinu ljubav prema poziranju pa njezine pratitelje tek tu i tamo počasti svojom prisutnošću. Ivana kaže da mu njezina eksponiranost ne smeta, no ne želi biti dio toga.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

SK
skupiduša
18:33 18.08.2020.

Naravno da je dosadna, kao i oni koji stalno vrše nasilje nad čitateljima svakodnevnim nametanjem nezeljenog i nevažnog sadržaja. Nisu više ni novine što su bile!

Avatar Ninja1
Ninja1
18:51 18.08.2020.

Previše photoshopa.

DU
Deleted user
18:53 18.08.2020.

nije normalna