doživjela SRČANI UDAR

Influencerica (23) umrla tijekom operacije protiv znojenja, fatalna je bila kombinacija ove dvije stvari

Foto: Instragram
Foto: Instragram
Foto: Instragram
Foto: Instragram
Foto: Instragram
Foto: Instragram
Foto: Instragram
Foto: Instragram
16.07.2021.
u 15:31
Meksička 'Kim Kardashian', influencerica Odalis Santos Mena, promovirala je tehnologiju protiv znojenja brenda MiraDry, a zbog toga se i podvrgnula operaciji u klinici SkinPiel u Guadalajari. Preminula je na operaciji od srčanog udara, a smatra se da je kobna bila kombinacija anestezije i steroida koje nije rekla da je koristila.
Pogledaj originalni članak

Popularna meksička fitness influencerica Odalis Santos Mena (23) preminula je nakon što je bila na operaciji kojom se sprječava obilno znojenje. Operacije je bila neuspješna, a ona se htjela ovom operacijom riješiti  viška znoja ispod pazuha korištenjem toplinske energije za uklanjanje znojnih žlijezda. Međutim, nakon što je primila anesteziju, influencerica je doživjela srčani udar te je ubrzo umrla te liječnici nisu mogli ništa poduzeti. 

Prije je influencerica na društvenim mrežama govorila o klinici koja radi tu operaciju, a svoje pratitelje je uvjeravala da je operacija sigurna i učinkovita što se na kraju nije tako pokazalo. Meksička 'Kim Kardashian', kako su je zvali, promovirala je tehnologiju protiv znojenja brenda MiraDry, a zbog toga se i podvrgnula operaciji u klinici SkinPiel u Guadalajari. 

Foto: Instragram
Iako policija još istražuje slučaj, britanski tabloid The Sun je otkrio da je influencerici anesteziju dala nestručna osoba. Dodaju i da je cijelom tragičnom događaju doprinijela kombinacija anestezije i steroida koje je fitness influencerica uzimala, a klinika tvrdi da im za njih nije rekla.  

Dodajmo još da je influencerica bila u vezi s nutricionistom Victorom Gomezom Carrenom, s kojim je dijelila i ljubav prema fitnesu, a on se na svojem Instagramu od nje oprostio. "Tvoji postupci u životu odjekuju u vječnost", napisao je te dodao da je voli i da će s njim biti zauvijek. Također, ona je na društvenim mrežama imala više 149.000 pratitelja.

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar Igy_ZG
Igy_ZG
16:36 16.07.2021.

Uklanjala znojne žlijezde. Bože glupače.

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
16:30 16.07.2021.

Kakvo je to zanimanje "Influencerica"? Koje škole se uče za to? Ima li to beneficiran radni staž?

Avatar B.Geserit
B.Geserit
16:06 16.07.2021.

Heh, fitnes influencerica na steroidima, uklanjala znojne žlijezde s nestručnom anestezijom.... što li je moglo poći krivo 🤔