Nenadmašna Kate

Iako se bliži četrdesetoj, i dalje ponosno pozira potpuno gola

Foto: Another Man
kate moss
Foto: Calvin Klein
kate moss
Foto: Vogue Brasil
kate moss
Foto: Vanity Fair
kate moss
Foto: Vogue Hommes International
kate moss
06.03.2012.
u 00:01
Britanski top-model Kate Moss osvanuo je na naslovnici časopisa Another Man u toplesu i poručuje da se i te kako dobro osjeća u svojoj koži
Pogledaj originalni članak

Premda se približava četrdesetoj, britanski top-model Kate Moss iz mjeseca u mjesec neumorno radi te oduševljava raznim modnim ulogama na naslovnicama i u editorijalima. Tako ovaj put krasi naslovnicu specijalnog izdanja proljetno-ljetnog broja časopisa Another Man – i to, ni manje ni više, nego u toplesu ogrnuta tek prozirnim šifonom koji je dizajnirala Sarah Burton za modnu kuću Alexander McQueen.

No toj modnoj ikoni poziranje bez imalo odjeće nije ništa novo. S Markom Wahlbergom je 1992. godine snimila gotovo gola kampanju za Calvin Klein, prošle godine pozirala je gola Mariju Testinu za naslovnicu brazilskog Voguea, a gola krasi i ovogodišnji Pirellijev kalendar. Sudeći prema brojnim fotografijama na kojima je gola ili u toplesu, ona se u svojoj koži i te kako dobro osjeća.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.