Na početku pandemije

Hugh Grant je prebolio koronu: Teško sam disao, a oči su mi postale velike

Foto: Supplied by LMK/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
LMKMEDIA_THE_UNDOING-SERIES-LMK106-40
Foto: Vivienne Vincent/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
British Academy Film Awards
Foto: PA/Pixsell
Hugh Grant
12.11.2020.
u 22:50
Glumac je izgubio i osjet njuha, a slične simptome imala je i njegova supruga Anna Eberstein.
Pogledaj originalni članak

Hugh Grant još na početku pandemije koronavirusa zarazio se ovim virusom i sada je ispričao kako su izgledali njegovi simptomi.
Glumac kojeg trenutno uz Nicole Kidman gledamo u HBO-ovoj seriji "Slom" ispričao je kako je prekomjerno znojenje bio prvi simptom, a onda su se razvili i ostali.

- Brzo nakon toga sam imao osjećaj kao da su mi oči postale tri broja prevelike. Kasnije sam počeo teško disati, kao da mi je na prsima sjedio veliki čovjek - ispričao je Hugh u intervju. Gubitak osjeta njuha mnogi oboljeli od korone navode kao jedan od simptoma i upravo se s tim suočio i slavni glumac jer je i on igubio osjet njuha na neko vrijeme. 

- Mirisao sam svaki cvijet, zavirivao u kantu za smeće... Htio sam pomirisati svaku osobu koji je prošla pokraj mene. Kada sam se tog dana vratio kući, pod nos sam pošpricao parfem moje supruge i nisam osjetio apsolutno ništa - ispričao je glumac. I njegova supruga Anna Eberstein ubrzo je imala slične simptome te je i ona preboljela koronu, ali oboje su se brzo i uspješno oporavili i kasnije nisu osjećali nikakve posljedice po svoje zdravlje.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SO
Sobrudolf
01:25 13.11.2020.

Ja vec pomislio da su zavrsili oboje u Capakovim dnevnim brojkama mrtvih.