vodi Dnevnik

HRT-ova voditeljica koja je u braku s bivšim nogometašem progovorila o privatnom životu: 'Mnogima je to šok'

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
21.06.2022.
u 20:26
Mnogima omiljena voditeljica Marta Šimić Mrzlečki nedavno je zaključala Instagram profil za javnost, te informacije o privatnom životu rijetko dijeli s osobama koje je ne prate. Ipak, u jednom intervjuu odlučila je otkriti neke detalje o sebi.
Pogledaj originalni članak

Voditeljica Dnevnika HRT-a Marta Šimić Mrzlečki već godinama živi na relaciji Bjelovar-Zagreb. Rođena Pitomčanka već je više od 20 godina u braku s bivšim nogometašem, a današnjim trenerom Alenom Mrzlečkim, s kojim ima sina Adama.

Mnogima omiljena voditeljica nedavno je zaključala Instagram profil za javnost, te informacije o privatnom životu rijetko dijeli s osobama koje je ne prate. Ipak, u jednom intervjuu odlučila je otkriti neke detalje o sebi

Marta je komentirala svoj izgled, te priznala da se privatno ne voli šminkati. 

- Meni je to sastavni dio posla i tako na to i gledam. Nisam jedna od onih žena koje se vole šminkati i radim to samo kad sam na televiziji. Privatno se ne šminkam, tako da je mnogima šok kada me vide uređenu. Doslovno ne koristim ništa, nisam opterećena time i imam sreću da me na poslu uređuju profesionalne šminkerice pa valjda privatno nemam ni volje za to. Kažem im da se toliko trude oko mene i lijepo me urede, a kad dođem doma, sin mi kaže da sam prljava od zemlje. Toliko o šminkanju i poimanju ljepote! - rekla je za tportal

Dodala je i da se ne obazire previše na negativne komentare na društvenim mrežama. 

- Svatko ima pravo na svoje mišljenje, a društvene mreže omogućuju svima da to mišljenje i izraze i da budu bitni. Čudno bi bilo da me svi hvale, tako da je normalno da svatko od nas tko se bavi javnim poslom naiđe i na negativne komentare. I opet kažem, u redu je ako se to odnosi na posao, no kada se negativnim komentarima zadire u privatni život i to pod lažnim imenom - to je za svaku osudu. Jednom mi je jedan kolega rekao da nikada ništa ne čitam jer, kaže, svi mi od 99 dobrih komentara i jednog lošeg uvijek zapamtimo samo taj loš. Držim se tog savjeta! - zaključila je. 

VIDEO Ivana Brkljačić pokazala račun koji je dobila na jednoj plaži u Hrvatskoj: 'Ovo je cijena kave'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

DU
Deleted user
20:35 21.06.2022.

Prebrzo priča, spaja riječi i ne otvara usta da ju se čuje......toliko o vođenju.....

GL
glištun
06:35 22.06.2022.

Sad kad sam i to pročitao mogu mirno umrijeti.

PR
prajdali100
19:07 22.06.2022.

Tragedija je da ona i Drobac uređuju središnji Dnevnik HRT.Pogledam najavu i idem na Novu tv.P.S. valjda se smije reći vlastito mišljenje.