HELEN MIRREN

Slavna Oskarovka pokazala kako stvarno izgleda u osmom desetljeću

Foto: Reuters
Helen Mirren
Foto: Instagram
Helen Mirren
Foto: DPA/PIXSELL
helen mirren
Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS/PIXSELL
Helen Mirren
07.03.2018.
u 19:38
Glumica koja je i sama dobila Oscar 2007. za glavnu ulogu u filmu "Kraljica", nedavno je u intervjuu za Daily Telegraph kazala kako se 'cijeli svoj život suočavala s nesigurnošću, kao i sada na dnevnoj bazi'.
Pogledaj originalni članak

Jedna od najvećih britanskih glumica svih vremena, Dame Helen Mirren iznenadila je obožavatelje na Instagramu objavom fotografije prije dodjele Oscara, na kojoj je bez trunke šminke. Glumica koja je i sama dobila Oscar 2007. za glavnu ulogu u filmu "Kraljica", nedavno je u intervjuu za Daily Telegraph kazala kako  se 'cijeli svoj život suočavala s nesigurnošću, kao i sada na dnevnoj bazi'.

Glumica je dodala kako tijekom 60-ih godina prošlog stoljeća nije voljela puno stvari na svom tijelu, te da je zbog toga imala i napadaje panike.

- Nikad se nisam osjećala lijepo. Postoje ljudi koji su lijepi, a ja sam dovoljno objektivna da znam da se ne uklapam u tu kategoriju - rekla je Mirren. Ipak, glumica danas u osmom desetljeću života više nije nesigurna, a to je i pokazala fotografijom prije šmikanja. Na svom profilu je objavila i nekoliko fotografija iz backstagea Oscara, te se zahvalila svojim šminkerima.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SE
serđo12
20:19 07.03.2018.

danas o doba pedela i lezbj jako je bitno ako netko izgleda !