Seksi sadržaj

Hakiran profil poznate pjevačice i objavljena je njena golišava fotografija

Foto: Profimedia
Nicole Scherzinger
Foto: Profimedia
Nicole Scherzinger
Foto: Profimedia
Nicole Scherzinger
Foto: Instagram
nicole
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
16.09.2019.
u 22:35
Sporna fotografija je 30 minuta nakon objave uklonjena, a tko je hakirao profil Nicole Scherzinger još nije poznato.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Nicole Scherzinger našla se na meti hakera. Naime, hakeri su napali njezin Instagram račun i na njezinom profilu objavili su fotografiju na kojoj je Nicole u golišavom izdanju te je na fotografiji pisalo kako će odlaskom na njezin Instagram story pronaći i video seksi sadržaja.

Pisalo je i kako će prvih pet tisuća obožavatelja koji preuzmu taj sadržaj moći pogledati njezin seksi video u cijelosti. Fotografija na kojoj je golišava Nicole navodno je fotomontaža i nakon pola sata sporna fotografija je uklonjena s Instagrama pjevačice.

Pjevačica se još nije oglasila o cijeloj situaciji i nije poznato tko joj je hakirao profil na ovoj poznatoj društvenoj mreži.  Nicole je bila članica grupe Pussycat Dolls, a poznata je i po ljubavnoj vezi sa svjetskim prvakom Formule 1 Lewisom Hamiltonom.

 

 

Par je u nekoliko navrata prekidao vezu i opet su se mirili, a 2010. godine glasnogovornik para je izvijestio javnost kako Nicole i Lewis više nisu zajedno.  Rekao je kako nije treća osoba kriva za njihov razlaz već su se oboje odlučili usredotočiti na svoje karijere.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:28 17.09.2019.

Hocete li napokon prestati s tim glupostima o " hacking" ovakvih totalno nebitnih osoba?

DU
Deleted user
08:14 17.09.2019.

Ma koje gluposti, "hakeri" , dajte molim vas curi nedostaje medijske pažnje pa je naručila "hakere".Što stavlja na profil slike ako ne želi da budu vidljive svima...

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
09:07 17.09.2019.

Ako nije frontalna golotinja, ne zanima me.

Još iz rubrike Showbiz