Vratio se bivšoj

Gospodin Savršeni otkrio je li oprostio Hani: Samo ne želim više dramu ni površnost

Foto: Instagram
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: reuters
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
31.05.2021.
u 17:57
Prekid se, navodno dogodio jer se Goran vratio bivšoj djevojci i Hana tvrdi da je s Claudijom bio i dok su njih dvoje još bili zajedno.
Pogledaj originalni članak

Goran Jurenec i Hana Rodić postali su par nakon prve sezone showa "Gospodin Savršeni" i njihova veza potrajala je dvije godine, a prekinuli su nakon što je Hana saznala da se Goran vratio svojoj bivšoj djevojci Claudiji. Idilična veza, kakvom su je dugo vremena prikazivali na društvenim mrežama preko noći je isparila i pretvorila se u verbalno prepucavanje na Instagramu. Hana je imala svoju verziju priče, a Goran svoju ali izgleda da su se sada strasti smirile i da je svatko krenuo svojim putem, a Goran je odgovarajući na pitanja obožavatelja na Instagramu odgovorio ovaj put i na ona pitanja koja se tiču Hane, Jedno od pitanja glasilo je:  Kakvo je tvoje mišljenje sada o tvojoj bivšoj djevojci Hani? Da li je gorak okus ili si joj oprostio? Na to je Goran ovako odgovorio:

- Mislim da je važno ljudima oprostiti, tako da sam i ja njoj oprostio nakon svega. Ali da budem iskren, uopće više ne mislim na nju. Odgovarajući na pitanje voli li više crnke ili plavuše Goran se i odgovarajući na ovo pitanje kao da je opet aludirao u odgovoru na svoju bivšu djevojku Hanu Rodić.

- To mi je svejedno, samo ne želim više dramu ni površnost. Što prirodnije i opuštenije, to bolje- odgovorio je bivši Gospodin Savršeni. U jednom od odgovara naglasio je i kako su  brak i djeca  kruna svake veze i naravno da mašta o djeci. - To je najbolje što se jednoj zdravoj vezi može dogoditi. Oboje to želimo i vidjet ćemo što će se dogoditi u budućnosti - kazao je. 

VIDEO Albina u Zigmanovom kostimu nominirana za najgore odjevenu izvođačicu Eurosonga

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.