JAKE EMOCIJE

Goran Bogdan u vezi je s 11 godina mlađom srpskom glumicom?

Foto: Josip Regović/PIXSELL
Goran Bogdan
Foto: Josip Regović/PIXSELL
Goran Bogdan
Foto: Josip Regović/PIXSELL
Goran Bogdan
Foto: Promo
Jovana Stojiljković
Foto: Promo
Jovana Stojiljković
Foto: Promo
Jovana Stojiljković
25.04.2019.
u 09:00
Akteri ove ljubavne priče nedavno su i sami potvrdili da među njima postoje jake emocije, kad je Goran iznenadio Jovanu velikim buketom cvijeća poslije premijere “Nečiste krvi”, u kojoj je ona briljantno odigrala glavnu ulogu, u Narodnom pozorištu
Pogledaj originalni članak

Jedan od najuspješnijih hrvatskih glumaca, Širokobriježanin Goran Bogdan navodno je već nekoliko mjeseci u vezi s 11 godina mlađom kolegicom , glumicom Jovanom Stojiljković (27). 

Akteri ove ljubavne priče nedavno su i sami potvrdili da među njima postoje jake emocije, kad je Goran iznenadio Jovanu velikim buketom cvijeća poslije premijere “Nečiste krvi”, u kojoj je ona briljantno odigrala glavnu ulogu, u Narodnom pozorištu, piše srpska Gloria koja je i kontaktirala Gorana pitavši ga je li raspoložen da ga slikaju s Jovanom, a on je odgovorio "naravno da ne", dodavši kako ne želi pričati o svom privatnom životu. 

Jovana Stojiljković proteklih je godina postala jedna od najboljih mladih glumica u Srbiji, pogotovo nakon uloga u serijama "Sjenke nad Balkanom" i "Jutro će promijeniti sve", te filmu "Južni vjetar". Prije dvije godine bila je u vezi s košarkašem Bogdanom Bogdanovićem. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar KAPELSKI
KAPELSKI
09:31 25.04.2019.

Pa i ćaća mu je iz Jara ,Beogradski student

Avatar Idler 3
Idler 3
19:04 25.04.2019.

Baš mi je super članak, onak osvježavajuč, nov, o nečem o čem još nisme čitali 😜

SO
sohnahoakasaa
19:33 25.04.2019.

Hhahahaha još jedna ptica sa hrvatskom adresom svome jatu odletila. A 'gde' će nego u 'gnezdo' svoje.