pratiteljice na aparatima

Goran Bogdan pozirao potpuno gol, odmah se javio slavni glumac i oduševio komentarom

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Goran Bogdan
Foto: Instagram
Goran Bogdan
Foto: Maja Medić
Foto: HRT screenshoot
21.09.2021.
u 15:43
U komentarima su se odmah počeli nizati komplimenti, a jedan od njih uputio mu je i glumac Luka Peroš koji igra u popularnoj seriji 'La casa de papel'.
Pogledaj originalni članak

Jedan od najpoželjnijih domaćih glumaca, Goran Bogdan (40), na svom je Instagramu objavio fotografiju koja je oduševila brojne pripadnice nježnijeg spola. Riječ je o njegovom crno-bijelom aktu kojim je najavio izložbu fotografija svoje drage prijateljice. Njegova je objava u samo sat vremena prikupila gotovo 4000 lajkova. 

- Nedelja 26.9. U 18 h Izložba fotografija moje drage prijateljice Maje Grbešić. Udruga "zelene i plave" Sesvete. Kelekova 2. Nadam se da se vidimo - poručio je Bogdan uz fotografiju. 

U komentarima su se odmah počeli nizati komplimenti, a jedan od njih uputio mu je i glumac Luka Peroš koji igra u popularnoj seriji 'La casa de papel'. "Ko Kate Moss, bogareti", poručio mu je Peroš i nasmijao mnoge. 

"Ništa manje 🔥🔥🔥", uzvratio mu je Bogdan. 

"Predobra slika", "Kakva fotografija, komplimenti i fotografu i modelu","Vauuuu", "Nemoj se prehladiti", samo su neki od komentara ostalih pratitelja. 

Inače, Bogdan je jedan od najzaposlenijih glumaca u regiji, a ranije je u intervjuu za Večernji list progovorio o pandemiji i krizi koja je uslijedila nakon nje. 

- Evo, počeli smo raditi na klimavim nogama. Nadam se da neće biti novi val ili valovi te da ćemo polako nastaviti s radom i razvijati ga do punog potencijala - istaknuo je Bogdan.

- Kriza je ovo velika. I tek će se osjetiti njene ekonomske i društvene posljedice. Nije se događalo, osim u velikim ratovima, da imamo paralelno krizu i potražnje i ponude. Ekonomije na svjetskoj razini tonu paralelno, grafički gledajući...  Potrebna će biti velika revizija svih sektora. Pad će biti, ostaje samo pitanje koliki i kako se s njime nositi. U svim krizama uvijek bivaju pogođeni najsiromašniji slojevi društva. Posljedice krize sigurno bi bilo moguće olakšati pravednijom raspodjelom dohotka i bogatstva, progresivnijim oporezivanjem viših društvenih slojeva. Povijest je pokazala da tu uvijek postoji otpor. Sad, hoće li trenje u društvu otići toliko daleko da eskalira u nerede i prekrajanje svjetskih poredaka? Ne znam. Nadam se da će svijet pokazati otvorenost i hladnu glavu u vremenima koja nam predstoje. Kreativna industrija je, da se ne zavaravamo, ipak dokolica i itekako ovisi o miru u drugim područjima i djelatnostima. Na nama je da čekamo kako će se situacija razvijati u primarnim djelatnostima - zaključio je glumac.

Foto: Maja Medić

VIDEO Severina postaje TV voditeljica, radit će na istoj televiziji kao i Ivana Paradžiković

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.