VISOKI STUPANJ TRUDNOĆE

Glumica na udaru kritika: 'Neodgovorno od žene koja ima više od 40 godina. Trebala bi znati bolje'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
23.01.2021.
u 19:00
Turska glumica Özge Özder našla se pod rafalom kritika zbog toga što je jako aktivna tijekom visokog stupnja trudnoće.
Pogledaj originalni članak

Glumica Özge Özder koju je proslavila uloga Cavidan Meriçoğlu u seriji Kismet naišla je na mnogobrojne kritike nakon što je objavila da u visokom stupnju trudnoće i dalje snima i radi. Na njenom Instagramu sve vrvi fotkama sa setova, a pratitelji ju upozoravaju da bi trebala misliti na dijete.

"Trebala bi se odmarati, ovo nije zdravo", "Trbuh do zuba, a ona još uvijek hoda po setovima. Neodgovorno od žene koja ima više od 40 godina, trebala bi znati bolje", samo s neki od komentara upućeni Özge na koje je i reagirala te naglasila da joj se čini kako najviše kritika dobiva upravo od žena.

Foto: Instagram

"Ne znam zašto bih morala skrivati trbuh, iako se oko mene nalazi velik broj glumica koje nisu u drugom stanju. Muškarci ne obraćaju pažnju na takves tvari. Nije prvi put da nailazim na negativne komentare i mržnju od strane drugih žena. Takve ljude jednostavno treba maknuti iz života", napisala je 42-godišnjakinja u obračunavanju sa svima koji joj pišu. 

Inače ona i osam godina mlađi suprug Sinan Güleryüz u bračnu su luku uplovili 2018. godine, a uskoro bi trebali postati roditelji djevojčice. Prije Sinana, Özge je bila u braku s turskim glumcem Tanselom Öngeaom, ali brak je potrajao samo dvije godine.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.