RASTANAK

Gina više nije pjevačica Detoura: 'Idemo u artističku fazu'

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Detour
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Detour
Foto: Vecernji.hr
Detour
27.10.2020.
u 22:00
Znali smo da će se ovo dogoditi i na to smo se pripremali. Stoga sad ulazimo u artističku fazu pa je ispala i dobra okolnost. Moja je odluka da sada imamo dvije djevojke koje će pjevati pa ćemo moći raspodijeliti pjesme na dva vokala. kazao nam je Nenad Borgudan
Pogledaj originalni članak

Gina Victoria Damjanović više nije pjevačica grupe Detour. Nakon što je u grupi provela četiri godine i s njom dobila Porin za pjesmu “Zaljubila sam se”, Gina se poput svojih prethodnica Ines Tričković i Maje Posavec želi posvetiti solo karijeri, a Detour najavljuje novo poglavlje.

– Znali smo da će se ovo dogoditi i na to smo se pripremali. Stoga sad ulazimo u artističku fazu pa je ispala i dobra okolnost. Moja je odluka da sada imamo dvije djevojke koje će pjevati pa ćemo moći raspodijeliti pjesme na dva vokala. Napravili smo audiciju na kojoj se javilo 12 djevojaka, a odlučili smo se za Karlu Krmpotić i Doru Mijat. One neće biti frontmenice poput Gine ili Maje, nego vokalistice u bendu, kazao nam je Nenad Borgudan, osnivač Detoura. Uskoro će predstaviti i novu pjesmu “Slavlje”.

Foto: Vecernji.hr
Detour
Foto: Luka Nižetić
Detour
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
21.03.2016., Zagreb - Glazbeni bend Detour. Nenad Borgudan, Gina Damjanovic, Edi Grubisic, Alen Krizaj, Vibor Ceric, Dominik Zagmester. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

– Možda će nekima biti neprimjereno da pjevamo pjesmu u kojoj se ljudi grle, ljube i bacaju čaše u zrak. Volio bih da je ne shvate kao provokaciju, nego kao sjećanje na zajedništvo i bolja vremena – dodao je Borgudan.

Grupu Detour prvi put u novom sastavu moći ćemo čuti 14. studenog u nastupu uživo na internet-radiju 808, a nakon toga ima dogovoren nastup 21. studenog u Tvornici kulture u Zagrebu, u sklopu novog programa Tvornice koji spaja gastronomske užitke i glazbu. Nakon toga bacit će se i na snimanje novog albuma, nasljednika “Tourdetour” iz 2018. godine.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz