Prije termina

Ella Dvornik postala je majka, rodila djevojčicu Balie Dee

Foto: Facebook/Ella Dvornik
Ella Dvornik
Foto: Instagram/Wanda Nara
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
Ella Dvornik
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Ella Dvornik
13.11.2017.
u 08:20
Ella Dvornik prije nekoliko dana završila je u bolnici, no nije očekivala da će već roditi
Pogledaj originalni članak

Ella Dvornik rodila je djevojčicu! Radosnom viješću pohvalila se na Facebooku, a malena se zove Balie Dee Dvornik-Pearce.

Da je rodila, objavila je na društvenim mrežama.

– 51 sat čekali smo dramatičan dolazak na svijet ovog malog stvorenja. I napokon je ovdje – napisala je kći kralja funka.

Ella je u vezi s Charlesom Pearceom četiri godine, a prošle godine su se i zaručili.

Prvih nekoliko mjeseci tajila je svoju trudnoću, no kada je otkrila da će postati majka, svakodnevno je svoje obožavatelje na društvenim mrežama uveseljavala trudničkim pričama.

Malena je rođena jutros u 1.34 sati u Rodilištu i poliklinici "Podobnik", gdje je Ella završila prije nekoliko dana nakon što je osjetila prve kontrakcije. Iako je pomislila kako će izići iz bolnice i dočekati da dijete uđe u horoskopski znak strijelca, djevojčica je ipak rođena dva tjedna ranije.

Čestitamo sretnim roditeljima!

POGLEDAJTE VIDEO: Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

MO
morlak
09:12 13.11.2017.

Sami ste već uklonili dio teksta u kojem pišete o prekrasnom imenu. Što je s nama što imamo grozna seljačka imena Ivan, Marija, Josip, Jure, Branimir? Mi smo zadnji primitivci, ili barem naši nazadni roditelji. Kako ćemo ovako u Europu?

Avatar JustinCase69
JustinCase69
09:43 13.11.2017.

Stavite to na naslovnicu, na Dnevnik HTV..ne mogu se prestati čuditi količini nebitnosti i primitivizma koja se plasira ljudima u HR..Kao ljudima ce biti bolje kad to pročitaju..

AL
alf
09:30 13.11.2017.

Toliko vazna osoba, kao i sve ostale misice, sve ih mozemo staviti pod jedno-radodajke. O cemu bi drugom mogao pisati Vecernji? Napisati neku ekonomsku analizu, za to je potrebna pamet.